Home » Skiskyting | Julia Simon-saken: hva er den beste skiskytteren i verden som risikerer kriminelt? | Nordic Magazine | #1 Skiskyting

Skiskyting | Julia Simon-saken: hva er den beste skiskytteren i verden som risikerer kriminelt? | Nordic Magazine | #1 Skiskyting

by Siv Jensen

Skiskyting: Julia Simon skal snart på audition

I litt over 24 timer, Savoyard Julia Simon, den beste skiskytteren på planeten sist vinter, er i stormens øye. Tingen er de to klagene mot ham for kredittkortsvindelinkludert en av Justine Braisaz-Bouchethar blitt vist offentlig på mediescenen.

hvis det franske skiforbundet (FFS) kommuniserte denne onsdagen sin umulighet, i dagens tilstand, å «avgjøre om vesentligheten av visse fakta og avgjøre om disse er i strid med etikk og sportsetikk», EL mulige straffereaksjoner Pådratt av Julia Simon de er kjent.

Julia Simon (FRA) – Manzoni/NordicFocus

Først av alt er det viktig å presisere at vinneren av den siste store glasskloden har ingenting er kjent fra etterforskerne ennå ansvarlig for å belyse denne saken. Etterforskningen, som forklart av Dauphine Liberéble i fellesskap betrodd gendarmer fra Beaufort territorial brigade og til Etterforskere fra Albertville Investigation Brigade. «Mediedekningen av saken kan fremskynde tidspunktet for gendarmene», skriver våre kolleger som presiserer at dette bør skje i løpet av de neste dagene av juli.

Under denne høringen avslører han igjen EBRA-gruppens avis, Julia Simon ville bli hørt i politiets varetekt«for å garantere deres rettigheter og advokatens tilstedeværelse», i stedet for i en gratis høring.

Artikkelen fortsetter under annonse.

Han risikerer opptil fem års fengsel.

Gjennom hans råd, som også benekter den «kleptomaniske psykologiske profilen» til skiskytterstjernen, la Beaufortaine erklærer sin uskyld ved nok en gang å bestride fakta.

«La meg få bevis på at Julia Simon brukte disse kredittkortene. Vi snakker om to klager, fra januar og juni 2023 for hendelser i august 2022. Og for skader på 1600 og 20 euro. Når jeg ser hvor lett det er å hacke seg inn i MoD… så forklarer Julia Simons stakkars oransje e-postadresse Mester Jean-Michel Reynaud i kolonnene til Dauphine Libere. Jeg skal ikke gå inn på sakens realitet, men i dag, når det gjelder kjøp på nett, er det doble garantier, noe som reiser spørsmål i denne saken. Julia Simon trenger ikke pengene og kan kjøpe et kamera hvis hun vil. »

Julia Simon, skiskyting, langrenn, kombinert, skihopp, spesialhopp, nordicmag, Nordic Mag, nordic mag skiathlon, skiskyting 2023, langrenn, skiskytingsmagasin
Julia Simon (FRA) – Manzoni/NordicFocus

Uansett, for de fakta som for øyeblikket tilskrives ham, hvis han ble endelig dømt, Julia Simon risikerer opptil fem års fengsel og en bot på 375.000 euro. Dette er maksimumsgrensen fastsatt av straffeloven for tyveri av bankkort eller uredelig bruk, forbrytelser som utgjør Kriminell handling. Men som våre kolleger påpeker, er andre løsninger mulige for mindre skader som dette: rettssak ved erkjennelse av straffskyldsom unngår å gå til rettssak, eller en enkel lovpåminnelse.

Samtidig, i det sportslige aspektet, er arrangørene av Wiesbaden byskytingplanlagt til 13. august, kunngjorde denne onsdagen tilstedeværelsen av Julia Simon blant hans prestisjetunge exit-liste. For øyeblikket, umulig å vite om savoyardene virkelig vil etterkomme denne invitasjonen, som kan være hans første offentlige opptreden siden klagene han må svare på ble gjort kjent. Når det gjelder tilbakekomsten til Frankrike-laget og vinteren fremover, virker det slik situasjonen er vanskelig å forestille seg før rettsetterforskningen er avsluttet, selv om Savoy antas å være uskyldig.


les også


de siste fem nyhetene

Artikkelen fortsetter under annonse.

You may also like