Home » Skyrim vil se neste versjon. Har allerede samlet inn PLN 5,2 millioner

Skyrim vil se neste versjon. Har allerede samlet inn PLN 5,2 millioner

by Russell Crowe

Du har ikke sett kulten Skyrim i en slik utgave ennå! Kultrollespillet vil ha en helt ny versjon. Prosjektet har allerede samlet inn mer enn PLN 5,2 millioner som en del av crowdfunding.

Det vet du kanskje The Elder Scrolls V: Skyrim? Nei, du trenger ikke svare, så lenge du ikke har tilbrakt de siste 10 årene under en stein et sted, må du ha lyttet. Kult RPG har en versjon for sannsynligvis hver enhet med et stykke silisium du kan tenke på: inkludert Amazon Alexa-høyttalere. Det ser imidlertid ut til at selv den mektige Dovahkiin måtte gi etter for halvlederkrisen. En ny versjon av Skyrim lages, som ikke engang trenger silikon.

The Elder Scrolls V: Skyrim vil vises i brettspillform

The Elder Scrolls V Skyrim – Eventyrspillet til brettspill, som bringer det ikoniske dataspillet rett til bordene våre. Vi vil spille rollen som medlemmer av Blades, en eliteorganisasjon til tjeneste for keiseren. I løpet av kampanjen vil vår oppgave være å stoppe en konspirasjon som truer hele Skyrim.

Skyrim vil se neste versjon.  Har allerede samlet inn PLN 5,2 millioner

Spillet kommer til å være en overføring til et brettformat av det vi kjenner perfekt fra skjermene våre. I løpet av spillet vil vi besøke nye steder på Skyrim-kartet, utforske byer og fangehull av alle slag, og utvikle karakteren vår. Selvfølgelig vil alle slags monstre som troll eller Daedra komme i veien for oss, og de må beseires.

Vil vi få den perfekte tilpasningen av bordet? Vi finner ut 100 prosent august 2022når spillet fysisk faller i hendene på spillerne. Det er for tiden i gang pengeinnsamling hos Gamefoundhvor tittelen allerede har samlet seg mer enn PLN 5,27 millioner, som er nærmere 950 prosent av det opprinnelig planlagte beløpet.

Skyrim vil se neste versjon.  Har allerede samlet inn PLN 5,2 millioner

Hvis du ønsker å støtte prosjektet og reservere en av de første kopiene av Skyrim-tavlen med et sett med bonuser, kan du gjøre det i 5 dager til, frem til 5. september 2021. Grunnversjonen av spillet koster PLN 377,55.. I tillegg er det to høyere varianter tilgjengelig: Spillenivå med tilleggskampanjer for PLN 777,31 Jeg Luksus nivå av PLN 1 221,48, utstyrt med en rekke bonusgjenstander, som metallmynter og en neoprenmatte.

Foreløpig er kun den engelske versjonen av tittelen planlagt. Modiphius Entertainment, den opprinnelige utgiveren av tittelen, kunngjorde imidlertid at diskusjoner er i gang med partnere om å lokalisere tittelen på andre språk også. Vil det være en polsk versjon blant dem? Vi vet ikke, selv om vi ville bli overrasket om ingen av de polske forlagene hadde planer om å publisere denne tittelen på hjemmemarkedet.

Se: The Elder Scroll 6 er ikke for PlayStation 5-eiere
Se: The Witcher: Old World – brettspill grunnlagt på 20 minutter

Bildekilde: Bethesda, Modiphius Entertainment

Tekstkilde: Gamefound

You may also like