Home » Visma tilfredsstiller shoppingsulten med Mijnwebwinkel

Visma tilfredsstiller shoppingsulten med Mijnwebwinkel

by Russell Crowe

Visma overtar Mijnwebwinkel og styrker dermed sin posisjon i e-handelsmarkedet. Det er det femtende oppkjøpet av den norske bedriftsprogramvareleverandøren, som anser Nederland som sitt viktigste salgsmarked.

Med Mijnwebwinkel oppretter små og mellomstore bedrifter en nettbutikk uten teknisk kunnskap. Ifølge selskapet til Oss bruker titusenvis av organisasjoner verktøyet, som behandler tusenvis av bestillinger hver dag. De fleste av kundene er i Nederland eller Belgia. Mijnwebwinkel, hvis firmanavn vil forbli, har 35 ansatte.

Brincr

For Visma passer den kjøpte e-handelsplattformen godt sammen med deres regnskapsprogramvare og Brincrs programvare for lagerstyring. Denne siste leverandøren var anskaffet i januar i fjor av Visma, bare fire år etter etableringen. Nåværende Mijnwebwinkel-brukere er også potensielle kunder av annen Visma forretningsprogramvare, som regnskap, lagerstyring og personal- og lønnsadministrasjon.

Norske Visma har hatt sterk vekst de siste årene, og mange oppkjøp er gjennomført hovedsakelig i Nederland. For å finansiere denne sulten etter å kjøpe, startet selskapet inn til sjøs med tre nye investorer. Da var det ventet at nyervervene ville bli finansiert med frisk kapital. Visma-treet i Benelux består av mer enn 25 grener.

You may also like