Home » Slik oppsummerte nordmennene kampen med Legia i. LM. Å endre reglene gir håp. Fotball

Slik oppsummerte nordmennene kampen med Legia i. LM. Å endre reglene gir håp. Fotball

by Russell Crowe

Legia Warszawa startet Champions League-kvalifiseringsrunden veldig bra. I den første kampen i første runde slo de polske mesterne Bodø/Glimt 3-2 på bortebane, noe som er et ganske solid avansement foran omkampen i Warszawa. Legionærene unngikk ikke feil, men mesteparten av kampen kontrollerte de spillets gang og tok poeng for norgesmesteren. Slik Resultater Det kan regnes som uventet, spesielt siden bookies spådde Bodø/Glimt-seier før kampen.

Se videoen
Mer enn 230 millioner til polske klubber! «Dette er en av de vanskeligste sesongene i historien» [Studio Biznes]

Norske medier etter deres nederlag med Legia: The dream of the Champions lever videre

Norske medier er hovedsakelig fokusert på den forferdelige starten til bandet fra Nord-Norge. «Stadionklokken hadde ennå ikke nådd to minutter, da Bodo/Glimt-spillerne allerede tapte», sto det i Aftenpost-avisen. Legias første treff i dette spillet kom etter et smart ballspill av Kacper Skibicki, som Luquinhias utnyttet.

Han er helten i Legia Warszawa! Paulo Sousa har noen å lære av

Journalister sier imidlertid at til tross for nederlaget, «er ikke situasjonen håpløs». «Etter en tøff kamp i første kamp lever drømmen om Champions League videre», leser vi på tv2.no. Nordmennene ser etter det positive før omkampen for å endre reglene for bortemål. UEFA bestemte seg for å løfte den før starten av sesongen 2021/2022. Det betyr at ved en scoring på 1-0 eller 2:1 til Bodø/Glimt blir det ekstraomganger (Legia ville ha rykket opp tidlig) og dette påpeker portalen VG.no. «Og denne nye regelen gir håp om kamp om opprykk til andre runde av LM-kvalifiseringsrunden. Det er nok å vinne med ett mål, uansett om det blir 1-0 eller 2:1 eller ikke, for å lede til Utvidelse «. – les.

Legia Warszawa«En god kamp å bygge etter sommerduellen.» Ekspertene var imponert over seieren til Legia

Omkampen mellom Legia Warszawa og Bodø/Glimt finner sted onsdag 14. juli klokken 20.00. Ved opprykk vil Legionnaires paradoksalt nok være lettere rivaler, ettersom vinneren av uavgjort møter vinneren av Flora Tallinn – Hibernians FC-duoen (2-0 for Flora i første kamp).

You may also like