Home » TV3 Group og den spanske basketballligaen acb signerer en eksklusiv kringkastingsavtale

TV3 Group og den spanske basketballligaen acb signerer en eksklusiv kringkastingsavtale

by Russell Crowe

TV3 Group og Association of Basketball Clubs (acb), kjent som Līga Endesa, har inngått en eksklusiv langsiktig samarbeidsavtale for kringkasting av basketballkamper. Fans fra Latvia, Litauen og Estland vil kunne glede seg over livedekning av ACB-ligaen og den spanske supercupen på TV3 Sport Open og neste generasjon Go3-TV.

Flere latviske basketballspillere vil spille for Līga Endesa-lagene denne sesongen. Mesteren av Spania Rolands Šmits sammen med «Barcelona» vil forsvare den vunne tittelen, Artūrs Žagars vil fortsette å representere lagene til «Bovonia» fra Badalona og Artūrs Kurucs fra «Vaskija» Baskonia. Etter fem års fravær har Dairis Bertāns returnert til Spania og har signert en kontrakt med Real Betis i Sevilla. Vi vil se Marc Šteinbergs og Jānis Bērziņš i Manresa-trøyer.

Raimonds Zeps

Sportsdirektør i TV3 Gruppen

Vi er veldig fornøyd med det eksklusive samarbeidet med Līga Endesa. Det er uten tvil den sterkeste nasjonale basketballligaen i Europa. Dette er en utrolig mulighet til å følge prestasjonen til flere av Latvias beste basketballspillere. Jeg er sikker på at fansen vår vil sette pris på europeisk basketball på toppnivå, som nå vil være tilgjengelig i helgene.

Hoans Manuals Karerass

acb direktør for internasjonal utvikling

Forrige sesong samarbeidet vi med TV3 Group i Estland og vår erfaring var veldig positiv. Nå starter vi et langsiktig samarbeid i Latvia og Litauen, land med store basketballtradisjoner og betydelig representasjon i acb-lag. Vi vet at våre spill i de baltiske landene har en stor tilhengerskare og sammen med TV3 Sport Open og Go3 vil vi gi muligheten til å nyte spennende acb-spill.

Samarbeidet med Līga Endesa vil tillate TV3 Sport Open og Go3 å fortsette å tilby de beste basketballsendingene og andre elitesporter, som NBA, Euroleague, Basketball Eurocup, Basketball Champions League, Betsafe-LKL, FIBAs landslagsturneringer, UFC. , Engelsk Premier League, ATP tennis, WWE, KHL, WRC, Moto GP, MXGP.

You may also like