Home » Spenn opp, Apple har gitt ut en Android-app. anti-spyware

Spenn opp, Apple har gitt ut en Android-app. anti-spyware

by Siv Jensen

Ja, Apple slipper apper på Play Store noen ganger, men den nyere er definitivt uvanlig fordi du ikke finner den på en iPhone. I hvert fall ikke på denne måten.

AirTag er absolutt et praktisk utstyr, men la oss innse det, som enhver locator, vekker den bekymringer om dens ulovlige eller etiske bruk. oh selv for merking av biler for tyverKanadisk politi advarte i begynnelsen av desember. Det åpenbare spørsmålet her er hvordan slike utskeielser kan forhindres.

Cupertino-folk i Łeba oppfant nettbrettet, skilt fra eieren i en periode på 8-24 timer, kunngjorde sin tilstedeværelse i offentligheten, piper og varslet nærliggende smarttelefoner. Problemet er at denne funksjonen koblet til iOS 14.5, som stort sett bare forble tilgjengelig for iPhone-eiere.

Nå, imidlertid, takket være en app med et veldig avslørende navn sporingsdeteksjon, vil det til slutt endre seg, og Android-brukere vil også finne manglende AirTags.

Til slutt, men selvfølgelig med begrensninger.

Appen ble annonsert i juni, så det er ikke en overraskelse, selv om det nøyaktige formatet er ukjent. Dessverre vil det ikke være noen overraskelse. Produsenten har ikke bestemt seg for å forlate det hermetiske økosystemet, så Tracker Detect er virkelig der. bare en detektor forlatte sporere og tillater ikke bruk av AirTag som sådan.

Ved å bruke verktøyet kan du kontrollere posisjonen alle apparater forlatt som støtter Apple-standarden møte Nær. Så ikke bare AirTags støttes, men også Chipolo-sporere.

Se på: iOS 15.2 offisielt. Ett lite skritt for verden, ett stort skritt for polakker

Plasseringen oppdateres imidlertid ikke i sanntid, som selve appen det er ingen måte koblet til iCloud-kontoen, vil den ikke oppdage maskinvaren som tilhører brukeren. Vel, med mindre denne er skrinlagt og glemt på forhånd.

Hvis noen fortsatt var interessert, kan Tracker Detect-appen, som allerede nevnt, finnes i Play Store. Mer presist, under Denne adressen.

Bildekreditt: Shutterstock (dreii)

Tekstkilde: Apple, red. egen

You may also like

Leave a Comment