Home » Det latviske fotballaget møter Tyrkia i kveld på Daugava stadion i Riga

Det latviske fotballaget møter Tyrkia i kveld på Daugava stadion i Riga

by Edvard Munch

Robert Uldrik, som gjorde en vellykket debut i det nederlandske mesterskapet, kunne også score mot det oransje laget, men forsvaret hans klarte å blokkere skuddene hans.

Foto: LFF

Ilmārs Stūriška, «Latvijas Avīze», JSC «Latvijas Mediji»

Det latviske fotballaget møter Tyrkia i kveld på Daugava Stadium i Riga i VM-kvalifiseringen, og prøver å fortsette suksessrekka mot dette laget. Etter å ha gjenvunnet uavhengighet på fem kamper, er balansen bedre for oss: én seier og fire uavgjorte.

Nyheter

SRS minner om en erklæring som må leveres innen 17. januar. Bør den være tilgjengelig for alle innbyggere?

1 dag

Cocktail


VIDEO. «Jeg var slik før ulykken»: Ūdrītis kone Ilona Balode-Ūdre snakker åpent om livet uten intimitet

12 timer

Cocktail


VIDEO. Daniel Pavluts om hans oppfatning av internettkritikk: «Generelt sett er jeg en ganske sensitiv person.» »

13 timer

les andre nyheter

Det er vanskelig å finne en rasjonell forklaring på dette, ettersom Tyrkia alltid har hatt toppspillere og stjerner, men har prestert bra i sluttspillet på vei til EM 2004 og i de følgende tre kampene, både på banen og på banen. bane. markør.

I mars hadde gjestene 3:3, noe som startet problemene til Tyrkia og hovedtrener Shenol Guinness i denne syklusen. Tyrkerne hadde tidligere spilt mot Nederland og Norge…

ANDRE LES NÅ

I september, etter uavgjort mot Montenegro og ødeleggelsen av Orange (1:6), fikk Guinness sparken, og erstattet den tyske spesialisten Stefan Kunc, som hadde jobbet i forskjellige klubber i hjemlandet ved århundreskiftet, i mer enn ett år. tiår som funksjonær, men fra 2016 til 2021. Han ledet det tyske U21-laget, triumferte to ganger i EM, og som 58-åring fikk han karrierens største utfordring.

I sin debut kjempet tyrkerne hjemme uavgjort 1:1 med Norge. Tyrkias største stjerner er den franske mesternes Lille Olympique-spiss Burak Yilmaz, som har scoret 29 mål for landslaget, inkludert fire i uttaksrunden, og midtbanespilleren Hakan Chalhanoglu, som flyttet fra Milan til et annet lag i sommer for å bli mester i Italia. .

Det latviske landslaget forbereder seg til kampen mot Tyrkia i optimistisk stemning: selv om tapet for Nederland var 0:1, var spillet mye bedre enn i mars i Amsterdam.

Bedre beskyttelse, skarpere motangrep. Under kampens kompensasjon reddet keeperen gjestene etter to hjørnespark og totalt tre skudd på mål, ifølge Igor Tarasov.

«Hver av mulighetene var forskjellige, men vi er definitivt opprørt over at vi ikke klarte å score,» sa Dainis Kazakevičs, hovedtrener for det latviske landslaget.

RELATERTE INNLEGG

«Vi ønsket å spille litt høyere og mer aggressivt. Motspillet vårt var bra og det er fremgang i antall scoringssituasjoner sammenlignet med den første kampen i Amsterdam.»

Etter diskvalifikasjonen fra kampen vil Vladislav Gutkovsky kunne returnere til rekkene i kveld. Muligheten for å forlate banen for skadede spillere vil bli klargjort på kampdagen.

Resultater. FOTBALL

PK-RATING. Gruppe G

* Latvia – Nederland 0: 1 (0: 1), Klassen (19.).

* Gibraltar – Montenegro 0: 3 (0: 2), Marusich, Beciray 2.

* Tyrkia – Norge 1: 1 (1: 1), Aktirgoglu; Torstveds.

Etter 7 kamper.

1. Nederland 5-1-1 16

2. Norge 4-2-1 14

3. Tyrkia 3-3-1 12

4. Montenegro 3-2-2 11

5. Latvia 1-2-4 5

6. Gibraltar 0-0-7 0

Emner

You may also like