Home » Sport Kort: ADO verslaat Excelsior i stigning til tredje plass | Sport

Sport Kort: ADO verslaat Excelsior i stigning til tredje plass | Sport

by Edvard Munch

Bliv alltid på høyden av alle sportsnyheter. For fotball-, tennis-, sport-, autosport-, wiel- og dartnyheter har vi våre spesialside innredet, med de viktigste tingene i denne sporten som blir utgitt. I denne rubrikken Sport Kort kommer hovedsaklig de overige meldingene til bod.

ADO Den Haag verslaat Excelsior i stigning til tredje plass

22.01 kl: Excelsior venter i det nye kalenderåret i Keuken Kampioen Divisie har alltid en overwinning. De Rotterdamse ploegene vil gjerne komme tilbake til Eredivisie, og gå på egne felter mot den ene ambisiøse ADO Den Haag: 2-3.

De Haagse formatie klom over Excelsior til tredje plass, på 8 poeng av koploper FC Volendam og på 1 poeng av nummer 2 FC Emmen. Fra første to klubber går fra eindstand promoteen direkte til de Eredivisie.

For de Hagenaars kom Samy Bourard (0-1), Sem Steijn (0-2) i Thomas Verheydt (1-3) til å score. Reuven Niemeijer i Couhaib Driouech ble rammet av Excelsior-målene, og møtte fredag ​​3-0 av Jong PSV. ADO incasseerde fridag ved Roda JC også en flink nederlaag (5-0).

Excelsior er nå på de fire plassene, med 1 poeng mindre enn ADO Den Haag. Excelsior-spytter Thijs Dallinga, toppscorer i første divisie møtte 25 treffere, hadde i 2022 ikke noe konkurransemål.

Trener Hodgson laget et sesong av degradetiekandidaat Watford

20:43: Roy Hodgson må Watford dette sesong for nedgang i Premier League. Den 74-årige briten laget et sesong som midlertidig trener. Han er oppfølger av den italienske Claudio Ranieri, som ble publisert på mandag på grunn av resultatet av teleurstellen. Watford står på de negative sidene i Premier League.

Hodgson var vorig sesong aktiv i Crystal Palace, og kom også ut i Premier League. Daarvoor var hij bondscoach van Engeland. Hodgson fungerte i sin lange karriere også som trener for Liverpool, West Bromwich Albion, Fulham på Internazionale.

Schaker Giri forblir å vinne i Wijk aan Zee

17.53 ooo: Anish Giri har ved sitt schaaktoernooi i Wijk aan Zee sine fire overvinnende i serien. Den nederlandske stormesteren, overordnet på verdensranglisten, versloeg i de negende rundene av amerikanske Sam Shankland med de hvite stykker.

Met 6 poeng har Giri som nummer 2 en halv poeng mindre enn verdensmester Magnus Carlsen. De Noorse leider pakte mot medekoploper Sjakhrijar Mamedjarov uit Azerbeidzjan møtte også de winst. Daardoor gaat Carlsen nu alene aan de leiding.

Jorden van Foreest spilte med en remise mot de Rus Daniil Doebov. Fra titelholder har ingen parter 4,5 poeng.

Ved Tata Steel Chess står nok fire runder på programmet.

Skiester Hector i form retning Winterspelen

15.31 ur: Den Zweedse skiløperen Sara Hector har vunnet den siste reuzenslalom om verdensmesterskapet for de Olympiske Spelen i Beijing. Hector var den beste på Kronplatz, en berg aan de rand van de Dolomieten. Ze liet de slowaakse Petra Vlhova en de française Tessa Worley achter zich. Den amerikanske Mikaela Shiffrin, de titelverdedigster på de Winterspelen, avsluttes som vijfde.

Hector var dette året al tre ganger de beste i de zes reuzenslaloms om verdensbekeren. Ze leder også klassifiseringen. Adriana Jelinkova klarte ikke å være kvalifisert for det andre løpet. Fra Nederlandse, deelneemster aan de Spelen, kom i første løp til den 31e tiden.

Ingen operasjon for Barcelona-anvaller Fati

15.29 ur: Ansu Fati trenger ikke en operasjon på nytt. De unge aanvaller av FC Barcelona gikk forrige uke i bekerduel med Athletic Club en hamstringblessure op. Gevreesd ble det Fati, som er nesten et år etter et antall inngrep på kne, må gjenopptas.

De gjennom velsignelsene får klubben meldt på din dag at Fati «een conservatief herstelplan» vil følge velsignelsen for å tisse i sin linker hamstring for å sette dem. Klubben gir deg mye tid til gjenoppretting. Fati velsignet seg i november og har en hamstring etter to måneder ikke i aktivitet.

Fati (19) liep i november 2020 en brudd i menisken av sin linkerknie og laget to ganger ti måneder senere etter fire operasjoner.

President Xi belooft IOC-forzitter Bach sikre Winterspelen

14:43: Forsitter Thomas Bach fra den internasjonale olympiske komiteen i president Xi Jinping fra Kina har møtt hverandre dinsdag. Ze spraken hverandre i et statsgasthuis over de kommende Winterspelen i Beijing. Xi beloofde Bach som «soepel en ifølge schema willerlopen» og overal «enkelt, sikkert og vakkert.»

De Spelen begynner 4. februar. Bach ankom lørdag i den kinesiske hovedstaden og deretter tre dager i isolasjon. Kina har en sterk koronapolitikk for spredning av smittende virus så mye som mulig mot å gå. For de Spelen i Beijing blir en slik bubbel opprettet i daglig testen en viktig del er.

Den kinesiske statens TV meldte som Xi har også sagt at Kinas helse og sikkerhet for alle og de spill kan garantere, og at arrangørene «utvikler alle behov for å oppfylle og godt arbeide for å levere.»

President Xi har Kina siden utbredt av koronaviruset ikke forlatt. De siste møtene med en besøkt statshoofd ble i mars 2020 møtt av den pakistanske presidenten Arif Alvi. Presidenten vil under spillingen forventes å møte flere verdensledere, men også de store landene i USA, Australia og Groot-Brittannië sender ingen høyverdighetsbekleders til de kinesiske hovedstadene, som protesterer mot menneskerettighetene. Ook Nederland stuurt geen regjerings delegatie.

Bayern München møtte nye coronaregels 10 000 fans

13:40: Bayern München hadde hjemmeduels igjen avwerken med toeschouwers. De nye koronareglene for delstaten Bayern er 10 000 fans velkommen i Allianz Arena. Daarmee zijn de zogenoemde «Geisterspiele» (spookduels) for ved for koploper i Bundesliga. Det maksimale antallet av 10 000 midler for alle sportskamper i Bayern, med en begrensning på bare 25 prosent av kapasiteten til en sporthal på stadion som kan brukes.

De tilsynsførende må vaksineres mot, og vel genetiske er av korona og da har en booster fått en negativ test som kan overlegges. Den bærer av en FFP2-mondmasker er påkrevd mens ingen alkohol kan bli genuttigd. Bayern München spilte 5. februar hjemme mot RB Leipzig.

Bæren går med mot avstanden som de forskjellige delstatene fra 9. februar til en felles mening kan komme. Markus Söder, president van de deelstaat, hadde muligens selv en beslutning om å ta.

Situasjonen i Tyskland er verwarrende. Bayern München spilte den siste uken en kamp mot Hertha BSC i Berlin, hvor bare 3000 gjester var velkommen. FC Magdeburg, topploper i tredje liga, kunne søndag 13 000 fans tillatt, halvparten av stadionkapasiteten.

Frankrike nye tegenstander Oranje i Hockey Pro League

12:03 ops Det mannlige hockeyteamet fra Frankrike er lagt til i Hockey Pro League, landets konkurranse er i sitt tredje sesong. Det franske teamet tar plass i Canada, som er på grunn av usikkerhet rundt koronaviruset har trukket tilbake, melder den internasjonale hockeybonden FIH.

Den første tiden som Frankrike i handling kommer er 8. februar mot India. Kampen blir utført i Potchefstroom i Zuid-Afrika. En dag senere spilte det nederlandske teamet på samme sted mot de Fransen. Jeroen Delmee, die na de Olympische Spelen Max Caldas som bondscoach opvolgde, var tidligere bondscoach van Frankrike.

Frankrike gjør sannsynligvis bare dette sesong med. Australia i Nieuw-Zeeland, som er høyere på verdensranglisten, følger det forventede sesong tilbake i Pro League. Landene bryter dette året også på grunn av alle begrensninger som heter det globale koronaviruset med oss.

Organization EK zaalvoetbal hoopt op publikum fra fridag

11:32 ops Organisasjonen av EK-spillere kan motta publikum ved konkurranser i Amsterdam og Groningen. Den nederlandske ploeg avslutter dagen i Ziggo Dome i gruppefasen av mot Servië og kan plasseres for kvartfinalen. Når det er kabinett på dinsdagskvelden på en perskonferanse, gis det tillatelse til å delta i offentligheten ved sportskamper, går det til en kartversjon på onsdag fra start.

Ved to konkurranser på onsdag i MartiniPlaza i Groningen vil ingen publikum være. «Det er sannsynligvis en kort dag, også fordi vi ikke har noe under hvilke vilkår som skal åpnes for og hvor mange mennesker som skal til innenlands», er det et ord som fører organisasjonen. «Dat horen vi vanavond pas. Vi håper fra fridag publikum kan motta.»

Sammenlign publikum ved tennistoernooi Rotterdam

10:39 Oi Organisasjonen av ATP-tennisturneringen i Rotterdam starter neste måned og publikum skal vente i Ahoy. Kabinettet gir dinsdagskvelden på en perskonferanse antatt tillatelse til å åpne sportslokaler for fotskutere.

En liten to uker har laget arrangør av ABN AMRO World Tennis Tournament kjent som Ahoy mellom 5 og 13. februar, men det er ikke lenger tid i året, men vi kan nå bruke mulighetene for å komme tilbake.

«Vi skulle ha en fin måte å finne publikum til å la være, men vi må ha en rekke faktorer,» sier en talsmann. «Bortbilde til slutt, og vi blir også orientert til den tidsfristen som heter i kabinettet om hvilke nye tiltak som skal vurderes. Hvis publikum kan komme, så vil det være et begrenset antall i en annen setting som er brukbar.»

Basketballspillere Phoenix også du sterk for Utah

07:51 ops De basketballspillere fra Phoenix Suns har vist seg på en rekke bøker i den amerikanske profesjonelle NBA-konkurransen. De koploper i den vestlige divisie versloeg Utah Jazz møtte 115-109. Devin Booker var fra topschutter med 33 poeng, Chris Paul la til 27 poeng på 14 returer til en tå.

Paul ble møtt med navn i det siste kvart på dreef toen Phoenix en bakstand av 5 poeng veiarbeid. Bij fra Jazz var Jordan Clarkson fra toppscorer og møtte 22 tippere. De ploeg ut Salt Lake City leed de achtste nederlagene i de siste ti duellene.

Chicago Bulls, andre i den østlige divisie, vant nipt i Oklahoma City: 111-110. De Bulls har gjort det selv varig gjennom en tredje fjerdedel av 28 poeng som nesten ikke har levert. Nikola Vucevic var borte for 26 poeng. Det vant den andre seieren i de siste kampduellene for Chicago, da Miami Heat visste på tribunen.

You may also like

Leave a Comment