Home » Sport Kort: også kroner golf i Leicester City | Sport

Sport Kort: også kroner golf i Leicester City | Sport

by Russell Crowe

Hold deg oppdatert med alle sportsnyhetene. Vi har laget spesielle nyhetssider for fotball, tennis, skøyter, motorsport, sykling og dart på nettsiden vår som fremhever de viktigste emnene for disse sportene. I denne delen av Sport Kort diskuteres hovedsakelig de andre meldingene.

Juninho sluttet allerede som teknisk direktør for Olympique de Lyon i januar

20.49 timer: Olympique de Lyon må finne en ny manager. Juninho slutter i januar, har han informert klubbens ledelse om. Hos Olympique Lyon er nederlenderen Peter Bosz hovedtrener.

Juninho skulle ha gått på slutten av sesongen. Nå drar han tidligere for å gi klubben større rom for å finne en passende etterfølger.

Som spiller spilte Juninho en viktig rolle i klubbens syv påfølgende ligatitler mellom 2002 og 2008. Brasilianeren forlot Lyon i 2009 og kom tilbake ti år senere som manager. Juninho utnevnte sin landsmann Sylvinho til trener, men det ble ingen suksess. Sylvinho måtte ut etter elleve kamper.

Leicester vil savne syv spillere mot Napoli for kronen

20.47: Leicester City vil savne syv spillere i Europa League-kampen mot Napoli torsdag kveld på grunn av smitte med koronaviruset eller nærkontakt med en smittet person. Det melder trener Brendan Rodgers i Premier League-klubben. Jeg ville fortsatt ikke oppgi navn.

Det ble tidligere kjent at Tottenham Hotspur, som spiller mot Stade Rennes i Conference League, har lignende problemer.

«Vi har tatt alle forholdsregler for å unngå ytterligere problemer,» sa Rodgers. «Det har vært tøft de siste dagene med denne sykdommen. Noen gutter føler seg heller ikke bra. Forhåpentligvis blir det ikke verre. Men vi tror fortsatt på et godt resultat. Vi har et bredt utvalg med mange gode spillere .»

Skiløper Kjetil Jansrud savner definitivt vinterlekene

5:06 p. M. Skiløper Kjetil Jansrud vil definitivt gå glipp av vinterlekene, som arrangeres i Beijing i februar. Den norske utfor- og Super-G-spesialisten har sagt at sesongen er over for ham etter å ha pådratt seg en alvorlig kneskade i et fall ved Beaver Creek forrige uke.

Den 36-årige veteranen sier imidlertid at han gjør sitt beste for å komme tilbake neste sesong. Jeg er veldig motivert og jeg vil absolutt ikke gi opp, sa Jansrud. «Jeg kommer til å gjøre det som trengs for å rehabilitere meg selv. Denne sesongen er over, men karrieren min er ikke over ennå.

Jansrud vant gull i Super-G ved vinterlekene 2014. Han skal opereres sent i neste uke. – Gjenopprettingen vil ta seks til ni måneder, sier helsepersonell i Norges Skiforbund.

Sportskjendiser i aksjon på lilla fredag

15:43: De anerkjente nederlenderne i sport er forpliktet til Purple Friday, dagen da «å være deg selv» er sentralt i grunnskoleopplæringen. TV-vert Humberto Tan, Orange internasjonale Merel van Dongen og volleyballspiller Jeffrey Klok, blant andre, underviser en leksjon på nett for rundt 17 000 elever.

Olympisk skøytemester Jochem Uytdehaage begynner timene kl. 9 fra et spesielt studio i Johan Cruijff ArenA. Gjestetimer er en del av All Together Challenge for å fremme inkludering i sport. I timene forteller gjestelærerne hva det betyr for dem å «være seg selv», både privat og i sin idretts- og sosiale karriere.

Hvert år er den andre fredagen i desember lilla fredag ​​– en dag da elever fra Nederland viser at alle på skolen kan være seg selv og at ingen bør utelates eller trakasseres på grunn av hvem de er eller forelsker seg i. I fjor var landslagstrener Louis van Gaal en av gjestelærerne.

All Together Challenge er et initiativ fra John Blankenstein Foundation, NOC*NSF, KNVB fotballforbund og KNHB hockeyforbund for å fremme mangfold og inkludering i sportens verden.

Dalic er allerede trener for kroatiske fotballspillere

12.09 timer: Zlatko Dalic forblir landstrener for kroatiske fotballspillere frem til 2024. VM-finalistens fotballforbund har annonsert at landstrenerkontrakten er forlenget.

Dalic (55) har ledet landslaget siden oktober 2017. På VM i Russland kom han overraskende til finalen med Kroatia. I det ble Frankrike for sterke med 4-2. Ved forrige sommers EM ble Kroatia strandet i 16-delsfinalen etter tap for Spania.

Kroatia vant kvalifiseringsgruppen til verdensmesterskapet i 2022 i Qatar for Russland og vil garantert delta i verdensmesterskapet.

Australsk boikott av Beijing Games har ingen konsekvenser for idrettsutøvere

9.58: Den australske regjeringen vil ikke sende et diplomatisk oppdrag til OL i Beijing, men avgjørelsen vil ikke påvirke idrettsutøvere, sa den australske olympiske komité (AOC).

AOC sa i en uttalelse at den respekterer at «diplomatiske alternativer» er en sak for regjeringer og at politikk og sport må forbli atskilt.

«Våre australske idrettsutøvere har trent og konkurrert de siste fire årene med denne olympiske drømmen i tankene, og nå skal vi gjøre alt vi kan for å hjelpe dem å lykkes,» sa styreleder Matt Carroll. «Å få idrettsutøvere trygt til Beijing, sikre at de kan delta trygt og få dem trygt hjem er fortsatt vår største utfordring.»

Statsminister Scott Morrison hadde tidligere nevnt brudd på menneskerettighetene som en av årsakene til den australske boikotten. AOC anser menneskerettigheter som svært viktige, men etter diplomatenes mening har det å holde kommunikasjonslinjer åpne mye mer innflytelse enn å stenge dem, ifølge Carroll.

LeBron James beseirer den evige rivalen til Laker Boston

8.10: LeBron James ga et enormt bidrag til Los Angeles Lakers seier over Boston Celtics med 30 poeng. Duellen mellom de to lagene regnes som en klassiker i den amerikanske NBA-basketkonkurransen. Tolv ganger, hovedsakelig på 60- og 80-tallet, møttes de i finalen. Sist gang det skjedde var i 2010. Denne gangen vant Lakers 117-102.

Russell Westbrook var god for 24 poeng på vegne av Lakers, Anthony Davis kom inn med 17 poeng. Det markerte den femte seieren på de siste åtte kampene for Los Angeles-laget. «Vi hadde noen gode perioder, og vi ønsker å fortsette med det,» sa James, som måtte gå glipp av en kamp forrige uke etter en «falsk positiv» kronetest. «Dette var en av våre beste kamper denne sesongen.»

I Boston var Jayson Tatum toppscorer med 34 poeng. Celtics, som igjen savnet All Star Jaylen Brown på grunn av en hamstringskade, hadde slått Lakers tidligere denne sesongen i Boston.

Eastern Conference-lederne Brooklyn Nets kom tilbake fra et 17-poengs underskudd mot Dallas Mavericks. Takket være Kevin Durant (24 poeng) vant New York-laget 102-99.

You may also like