Home » Sport Kort: Opmars Anderlecht ti slutten, rød for Wesley Hoedt | Sport

Sport Kort: Opmars Anderlecht ti slutten, rød for Wesley Hoedt | Sport

by Edvard Munch

Bliv alltid på høyden av alle sportsnyheter. For fotball-, tennis-, sport-, autosport-, wiel- og dartnyheter har vi våre spesialside innredet, med de viktigste tingene i denne sporten som blir utgitt. I denne rubrikken Sport Kort kommer hovedsaklig de overige meldingene til bod.

Anderlecht mister hjemme hos Cercle Brugge, rød for Hoedt

23.01 ur: An de opmars av Anderlecht i den belgiske konkurransen er en slutt kommet. Brussels-klubben gikk på sine egne kamper mot Cercle Brugge: 0-2. For de ploeg av trener Vincent Kompany var den første nederlag siden begynnelsen av november.

Anderlecht spilte den største delen av kampen med tiener. Wesley Hoedt fikk i løpet av 25 minutter på kartet en belastning på den ødelagte Rabbi Matondo. Den nederlandske forsvarer leek først nå med geel god vei å komme, men en interventie av de VAR trok de dienstdoende arbiter alsnog rood.

Matondo lagde det første målet på 68 minutter. Franck Kanouté avgjorde duellen på 87 minutter. Joshua Zirkzee-anvaller ble skiftet ut i en periode av Anderlecht, som kan ses på den andre plass som ligger. De ploeg av Kompany er nå på fire plass med 42 poeng.

Koploper Union (53 poeng) spilte donderdag mot titelholder Club Brugge (44 poeng).

Georginio Wijnaldum avslutter neste uke igjen for gruppestraining PSG

20:34: Middenvelder Georginio Wijnaldum har ved Paris Saint-Germain den individuelle veldtrening hervat. Ifølge den franske klubben lukker den nederlandske internasjonale, alt i henhold til planlegging, neste uke er igjen ved gruppestraining.

Wijnaldum begynte 15. januar i hjemmekampen mot Stade Brest (2-0) ble gitt til sine enkelt. Prognosene er nå som er omtrent tre uker. Die inschatting synes nå omtrent te kloppen.

Den brasilianske angrepsspilleren Neymar har ved PSG-midler også felttrening. Han hadde også siden siste november sist van en enkelblessure. Det er ikke klart når Sør-Amerika kan leies.

Schaatser Snel forlenget kontrakten til Team Jumbo-Visma

20.01 ur: Schaatser Tijmen Snel har forlenget kontrakten med Team Jumbo-Visma. De Nederlandse sprintkampioen tekende bij tot med 2024.

«Jeg har de siste tre årene en supermooie vekst som er laget og det vil jeg gjerne sette inn. Vandaar at jeg med all glede i to år ved denne ploeg blif skaatsen”, la Snel (24) opptogen vite. «Jeg er på topp for å samarbeide med mennesker i teamet. Vi har det samme målet og det er bedre og vanskelig mulig.»

Snel er i gang med sitt første sesong ved hovedsjefen for Team Jumbo-Visma. «Tijmen er i et par år har økt til en stor verdi og skal seg nå til toppen», lys coach Jac Orie tå. «Jeg finner det hele vakkert som han går fra utdanningsteamet har utviklet seg.»

Ifølge Orie kan Snel både på 500, 1000 og 1500 meter foreta mange trinn. «Den linje er hartstikke steil, så jeg vet sikkert at det er mye mer i zit.»

Snel kommer dette sesong i kamp på WK-sprinten i Hamar. Eerder grep han ved siden av en olympisk billett på 1500 meter, selv om han på det olympiske kvalifiseringsturneringen som tredje ble utviklet på avstanden. Utvalgskommisjonen er imidlertid Marcel Bosker, som også kommer i aksjon på ploegachterfølger.

Uitdagende start av Tour de France i 2023 i Bilbao

18:43: Het Grand Départ van de Tour de France i Spaans Baskenland i 2023 belooft meteen het nodige spektakel. I den første etappe, 1. juli, får du et peloton i løpet av 185 kilometer med start og mål i Bilbao under mer å gjøre med tre beklimminger i de siste femtig kilometerne. Avslutningslinjen ligger på en helning med en prosentandel på 5 prosent. «Zeer veeleisend», aldus av Tour-organisasjon.

Også i den andre etappe, over 210 kilometer fra Vitoria-Gasteiz til San Sebastián, venter de nødvendige kraftproeven, under mer med beklimming av de Monte Jaizquibel i sluttfasen. I den tredje etappe, som starter fra Amorebieta-Etxano, er det pelotonkurs til Frankrike. Avslutningsplassen er ikke kjent, men i henhold til organisasjonen er det mulig at sprintere i tredje ritt kan gå ut i livet.

Det er for den andre gangen da Tour de France i Spania begynte, etter første gang i 1992 i San Sebastián.

Årets start på Tour 1. juli i København.

Remise voor schakers Giri i Carlsen i Wijk aan Zee

18.09 ooo: De schakers Anish Giri og Magnus Carlsen har i de tende runde av Tata Steel Chess i Wijk aan Zee noken need met remise. Den nederlandske grootmesteren spilte mot Pool Jan-Krzysztof Duda, den verdensmester ut Noorwegen heter mot en svart mot Rus Sergej Karjakin.

De partij van Carlsen tar ingen 20 minutter. «Det er alltid jammer som du ikke kan få om mot en sterke gjenstander te kampen», sprak de Noor berustend. «Mer sett de stiller i turneringen kom jeg ikke virkelig dårlig ut, også fordi jeg hadde svart spilt. Men det er helt sikkert ikke å mene om mange av de forskjellige partene som kan spille.»

Titelholder Jorden van Forest mistet med zwart van de Rus Andrej Espenko. Det var alweer zijn vierde nederlaag. De noko slagene Carlsen oppnådde 7 poeng, etterfulgt av Giri med 6,5 poeng. Van Forest har fått 4,5 poeng på den aktuelle plassen.

Torsdag er det en rustdag i Wijk aan Zee. Deretter står der og trer rundt på programmet.

Premier League: pas utstel ved fire positive geteste spillere

16:37: Premier League har regler for en mulig overføring av konkurransekamper for det høyeste engelske fotballnivået. Møt i gang fra 5. februar fikk klubbene en anmodning til å sende hvis vi har minst fire spillere som er positive mot koronaviruset.

I de nåværende regelverkene er det ikke en klubb som kommer med en pris for en plassering av en duell som er mindre enn spillere og en keeper tilgjengelig i A-utvalget og i gruppen av rimelige erfarne fotballspillere under 21 år. Antall koronabesmettinger ble ikke bestemt. Til dette er dette sesong 22-kampene i Premier League på basis av regelutsatte.

Premier League har nå i overleg med klubbene for å endre reglementet. Det kom stadig flere veiledninger som noen klubber de utstilte regelen min eller mer misbrukte som en rekke viktige spillere, uten at det var koronaviruset. Ved velsignelser, skoler og interlandforpliktelser av spillere ble også bedt om utstel. Med de nye regelverkene er det ikke mer mulig, og du kan bare konkurrere med flere koronabesmettinger i A-utvalg av en klubb.

Flere håndballspillere slutter å smitte igjen ved Oranje

14:53: Også de håndballspillere Samir Benghanem, Jeffrey Boomhouwer i Rutger ten Velde kandonderdag møtte Oranje utkomen i den siste duellen fra hovedrunden av EK i Boedapest. Det trenge behøret til de mange coronagevallen i det nederlandske utvalget, som heter om 18.00 timer mot Kroatia. Eerder på dagen ble registrert som Iso Sluijters returnerte ut isolasjon. Kampseleksjonen består av zestien spillere. Lars Kooij tar plass op de tribune.

Vanwege eerdere besmettingen zitten Dennis Schellekens, Bart Ravensbergen, Kay Smits, Jasper Adams, keeperstrainer Gerrie Eijlers hos bondscoach Erlingur Richardsson er i karantene.

Oranje gjør noe kans på den tredje plass i gruppen. Når Montenegro i forveien har vært på IJsland og Nederland selv i Kroatia, er det et mål. Valt ut av fordelen av Nederland, og følger en fridag en duell om de fem plassene på EK.

Van Hintum gaat med talentvolle strandvolleybalsters arbeid

13.57 ooo: Saskia van Hintum går til Beachvolleybal Team Nederland (BTN) som en talentcoach for kvinner. Van 2006 til og med 2012 var en 51-årig Van Hintum også i arbeid ved BTN.

«Det siste året har jeg hatt glede i det utenlandske arbeidet. Men for teknisk manager John Stubbe er en talentcoach-funksjon ved Beachvolleybal Team Nederland trenger ikke å tenke. BTN er min gamle kjærlighet og organisasjonen er siden min avreise i 2012, bare men økte», aldus Van Hintum. «I min første periode i Den Haag trener vi fortsatt i Lindobeach, nå er det vakre Sportcampus Zuiderpark på hjemmebasis. Jeg er fullstendig bak de visie som BTN fungerer.»

Van Hintum, de siste to årene med Zwitserse beachvolleybalsters arbeider, begynte 1. mai med sin nye funksjon.

Joran Pot nye trener voetbalsters FC Twente

13.56 timer: De fotballspillere fra FC Twente har funnet en ny hovedtrener i Joran Pot. Den 33-årige potten kom over av PEC Zwolle, hvor han var trener siden 2015.

«Dette sesong jeg jobber med mitt neste år hos PEC Zwolle. Jeg er på vei til meg, men jeg merket at jeg var en ny utfordring”, aldus Pot. «Jeg vil meg i en ny omgivelse videreutvikle som trener og i en klubb som FC Twente kan andre ting du etterspør. Dat FC Twente bij mij komt, er vel spesielt. Som fotballspiller har jeg akademiet for FC Twente og er på det høyeste ungdomsnivået som kan spille.»

Pot er oppfølger av Robert de Pauw, men kort arbeid var i Enschede. Han kom i sommer over van de KNVB og tok en enkel kontrakt med regerend landskampioen. Begynn januar ble tydelig som denne sommeravreise.

Det kom også fotballspillere for RBC Roosendaal, Zwolle i Go Ahead Eagles.

Dominique Janssen lengre fra Wolfsburg

13:15: International Dominique Janssen har sin kontrakt med den tyske toppklubben VfL Wolfsburg forlenget til middels 2024. Den 27-årige forsvarsspilleren, som hadde en utløpt kontrakt, har hatt en løpende kontrakt, fotballt siden sesong 2019-2020 i Wolfsburg.

Janssen vant alle tre priser med den tyske klubben: han ble en mester i Frauen Bundesliga og vant to ganger i DFB Pokal. Tevens nådde sitt første sesong av finale i Champions League, der Wolfsburg violor fra det franske Olympique Lyon.

«Wolfsburg er virkelig hjemme i løpet av de siste årene», sa Janssen, som også er med på laget. «Dør hardt for å arbeide og hver dag for å forbedre forbedringen, kan jeg fortsette å utvikle og vokse, vi også som team. Med et absolutt mål: å vinne Champions League med denne klubben. Jeg vet at jeg kan nå det.»

Janssen kom i 2019 over van Arsenal.

Cricketer Kingma strafft for valsespill

11.03 ur: Den nederlandske cricketspilleren Viv Kingma er av den internasjonale cricketfederatie ICC for fire duels geschorst. Kingma (27) har seg på din dag i en duell med Afghanistan med «balltukling», det er åpent med ballen. På bildene kan du se den nederlandske fastbowleren med sine nagelser av bal bearbeidet. Det er forbudt påvirket av aerodynamikk.

Kampen i Doha var den tredje møte med afghanske cricketspillere. De drie duels gingen Verloren. «Hendelsen skjedde i 31e over, der en hurtig-bowler som kan endre døren er med sine nagelser over veien», meldte ICC, som er tilkoblet Kingma er overtreding har oppgitt.

Bisarr comeback: Clippers basketballere gjør bakstand av 35 poeng

08.22 ur: Basketballspillerne fra Los Angeles Clippers har i NBA en bakstand med 35 poeng som er laget for å vinne en duell. Ze versloegen Washington Wizards møtte 116-115.

De Clippers keken i Washington nett for slutten av den første halvparten mot en 66-31-achterstand. Amir Coffey hadde møtt 29 poeng en viktig andel i den merkelige inhaalrace. Luke Kennard var en stor verdi i slotfase-døren i en tidsbestemt av negen andre 7 poeng. Han har laget 80 poeng i den andre halvdelen.

Comebacket til Clippers er det mest oppsiktsvekkende i historien til NBA. Slechts én gang tidligere ble en større etterstand og ble laget på vei til en zege. Utah Jazz vant i 1996 av Denver Nuggets med en kloof av 36 poeng te hebben gedicht. I 2009 laget Sacramento Kings mot Chicago Bulls også en bakstand med 35 poeng som ikke kan vinnes.

You may also like