Home » Sport kort: PSV-rival Sturm Graz kommer tilbake fra en stor ulempe | Sport

Sport kort: PSV-rival Sturm Graz kommer tilbake fra en stor ulempe | Sport

by Russell Crowe

Hold deg oppdatert med alle sportsnyhetene. Vi har laget spesielle nyhetssider for fotball, tennis, skøyter, motorsport, sykling og dart på nettsiden vår som fremhever de viktigste temaene i disse idrettene. I denne delen av Sport Kort diskuteres hovedsakelig de andre meldingene.

PSV-motstander Sturm Graz kommer tilbake etter lang forsinkelse

19:01: Den østerrikske klubben Sturm Graz har snudd et stort underskudd til uavgjort i oppkjøringen til kampen mot PSV. Det ble 3-3 mot LASK Linz, som hadde en 3-0 ledelse allerede i det 36. minutt.

Ghaneseren Kelvin Yeboah hadde en sterk rolle i Sturm Graz sitt comebackløp med to mål, som også fikk Manprit Sarkaria til å score.

PSV møter Sturm Graz i Europa League i Eindhoven torsdag (21.00 CET). PSV er tredje i gruppen, Sturm Graz sist.

De franske tennisspillerne Herbert og Mahut triumferer i ATP-finalen

4:29 p. M. De franske tennisspillerne Pierre-Hugues Herbert og Nicolas Mahut har vunnet dobbelttittelen for andre gang i ATP-finalen. I det siste slaget i Torino beseiret de amerikaneren Rajeev Ram og briten Joe Salisbury 6-4 7-6 (0).

For to år siden vant også Herbert (30) og Mahut (39) i årsavslutningsturneringen til sesongens åtte beste par. På den tiden foregikk turneringen fortsatt i London. I fjor gikk tittelen til nederlandske Wesley Koolhof, som senere slo seg sammen med kroaten Nikola Mektic.

Herbert og Mahut var også best på Roland Garros i år. De to franskmennene har allerede vunnet alle Grand Slam-turneringene.

Bobsleigher De Bruin ellevte i Innsbruck

Bobsleder Ivo de Bruin endte som ellevte i firemannsbob i verdenscupkonkurranser i Innsbruck, Østerrike, sammen med Janko Franjic, Jelen Franjic og Stephan Huis in «t Veld. I det første løpet registrerte kvartetten den sjuende tiden (50,86), i det andre løpet attende (51,29).

For å delta i vinterlekene kreves en plassering blant de 20 beste i den samlede rangeringen, kombinert med minst én av de 8 beste.

Seieren gikk til den tyske kvartetten ledet av Francesco Friedrich.

Kiplimo slår verdensrekorden for halvmaraton med 1 sekund

14:41 Den ugandiske friidrettsutøveren Jacob Kiplimo har slått verdensrekorden på halvmaraton i den portugisiske hovedstaden Lisboa. Den kom i mål etter 21,1 kilometer på 57 minutter og 31 sekunder. Det tok nøyaktig 1 sekund fra den gamle rekordtiden på 57,32 holdt av kenyanske Kibiwott Kandie.

Kiplimo, som vant bronsen på 10.000 meter ved OL i Tokyo, var allerede halvveis med ett minutt foran resten av troppen. Hans ankomst på 15 kilometer var 40,27 minutter og en idrettsutøver har aldri vært så rask på denne distansen. Han krysset til slutt målstreken mer enn 2 minutter før nummer to. Etiopieren Esa Huseyidin Mohamed, løp på 59,39.

VM i nederlandsk parseiling i 49er Olympic Class

14:20 Nederland kunne hevde to seilings-verdenstitler søndag. Odile van Aanholt og Elise de Ruijter vant gull i 49erFX OL-klassen utenfor Oman. Bart Lambriex og Floris van de Werken gjorde det samme i 49er.

Van Aanholt og De Ruijter ledet allerede det norske ekteparet Helene Næss / Marie Rønningen ved starten av medaljeløpet. Det nederlandske seilerparet klarte å opprettholde den ledelsen med sin tredjeplass i det siste løpet.

Lambriex og Van de Werken startet som nr. 2 i det siste løpet om medaljen i kvalifiseringen. Takket være seieren i den kampen passerte de tyskerne Tim Fischer og Fabian Graf i den endelige klassifiseringen.

Curlingers taper også for Tyskland i EM

12:56 De nederlandske curlingspillerne tapte også sin andre kamp i EM. I den norske byen Lillehammer ble Tyskland for sterke på 5-3. Oranges lag tapte mot Tsjekkia (7-5) lørdag og møter Sveits søndag.

Det nederlandske laget består av skipper Jaap van Dorp, Carlo Glasbergen, Laurens Hoekman og Wouter Goesgens,

Boxer Crawford forsvarer verdensmesterskapet i weltervekt

10.40: Amerikaneren Terence Crawford har med suksess forsvart sin verdensmester i weltervekt med WBO-bokseforbundet. Amerikaneren beseiret sin landsmann Shawn Porter med en TKO i Las Vegas.

Crawford (34) avgjorde kampen i 10. runde. Han falt Porter i bakken to ganger og feiret sin niende strake seier på knockout. Crawford er fortsatt ubeseiret etter 38 kamper. Porter led sitt fjerde tap på 36 kamper og sitt første på knockout.

Porter, 34, sa etter tapet at han vil slutte å være profesjonell bokser. «Jeg går av med pensjon. Det var allerede bestemt. Resultatet av denne kampen påvirket ikke avgjørelsen min. Jeg har kjempet mot de beste bokserne. Det har vært fint. Jeg ville ikke bokse før jeg var 40.»

Stjernespiller Antetokounmpo leder Milwaukee basketballspillere til seier

10.35: Den greske basketballspilleren Giannis Antetokounmpo har hjulpet Milwaukee Bucks til å slå Orlando Magic med 32 poeng: 117-108. Den 26 år gamle stjernen til NBA-mesteren gjorde det også bra med 20 returer.

Med base i Antetokounmpo har Milwaukee kommet seg noe de siste ukene etter en dårlig start på sesongen. Laget har nå vunnet (9) flere kamper enn det har tapt (8) i Eastern Conference, der Brooklyn Nets leder med 12 seire så langt.

Washington Wizards vant hovedkampen mot Miami Heat i Eastern Conference (103-100). Hjemmelaget tok seg opp etter et 10 poengs underskudd i tredje kvartal. Bradley Beal spilte en stor rolle i Wizards-seieren med 21 poeng og 9 assists. Lagkameratene hans Kentavious Caldwell-Pope og Spencer Dinwiddie endte med 16 poeng.

You may also like