Home » Sport Kort: Suspensjon av sørafrikansk rugbysjef for støtende video | Sport

Sport Kort: Suspensjon av sørafrikansk rugbysjef for støtende video | Sport

by Russell Crowe

Hold deg oppdatert med alle sportsnyhetene. Vi har laget spesielle nyhetssider for fotball, tennis, skøyter, motorsport, sykling og dart på nettsiden vår som fremhever de viktigste emnene for disse sportene. I denne delen av Sport Kort diskuteres hovedsakelig de andre meldingene.

Sør-Afrikas rugbysjef suspendert for fornærmende video

10:18 p. M.: South African Rugby Union-hovedtrener Rassie Erasmus har blitt utestengt i to måneder for å ha distribuert en video som kritiserer hardt dømme under en testkamp av Sør-Afrika mot invitasjonsteamet til Storbritannia og Irland. Den videoen er 62 minutter lang og inneholder 38 hendelser som Erasmus mener dommerne klart har skadet Sør-Afrika.

Verdens rugbyunion er veldig opprørt over videoen, som inneholder fornærmelser og fornærmelser. «Vi anser dette som et veldig alvorlig og åpenbart brudd,» sa World Rugby.

Erasmus, 49, var også trener for det sørafrikanske landslaget; Han ledet «Springboks» til verdenstittelen i 2019.

Tidligere spiss Eto’o ønsker å bli president i Kameruns fotballforbund

22:17 t: Samuel Eto’o har stilt opp som president i Kameruns fotballforbund. Den 40 år gamle tidligere FC Barcelona- og Internazionale-spissen, blant andre, sa onsdag at han ville bli valgt og at «bedraget» til motstanderne hans ikke kan endre på det.

Fire ganger årets afrikanske fotballspiller Eto’o fikk selskap av en stor mengde fans da han tok turen til fotballforbundets hovedkvarter i hovedstaden Yaoundé for å søke. «Jeg oppfordrer det andre feltet til å være forsiktig fordi vi allerede har akseptert mange ting,» sa Eto’o. «Det er på tide å gjenoppbygge fotballen.»

I januar annullerte Court of Arbitration for Sport (CAS) resultatene av presidentvalget i 2018, som ble vunnet av Seidou Mbombo Njoya. Ifølge Eto’o har Njoya mislyktes totalt.

Nye valg er planlagt i desember, en måned før Kamerun skal arrangere Afrikacupen. Den turneringen ble utsatt et år på grunn av korona-pandemien.

Leder Dedden går glipp av neste skøytekonkurranse på grunn av krone

20.39: Maratonløper Ineke Dedden kan ikke delta i KNSB Maratoncup i Hoorn lørdag. Lederen for den øverste kvinnedivisjonen testet positivt for koronaviruset og må i karantene i en uke.

Jeg er fryktelig skuffet over at jeg ikke kan være der på lørdag, for jeg ville elsket å forsvare lederdressen min på Hoorn, sa Dedden. «Jeg aner ikke hvor jeg fikk denne infeksjonen fra, men dette er hva det er. Jeg føler meg bra og håper å kunne komme tilbake til isen kort tid etter den obligatoriske karantenen med en negativ test.»

Etter positiv test på Dedden har KNSB bedt om at alle andre sjåfører tar en kroneprøve før lørdag. Paraplyidrettsorganisasjonen NOC * NSF ser ikke på gruppeidrett som en ekstra risiko for forurensning. – Så vi ser ingen grunn til å gjøre noe mer, sier Willem Hut, konkurranseleder for skøyteforbundet KNSB. «Vi gjør alt vi kan for å sørge for at konkurransene går jevnt og «kronesikkert». Vi ber alle sjåfører og arbeidsledere nok en gang overholde alle generelle hygienetiltak.

Oss den 27. mars fjerde grand prix i Motocross-VM

19:45: Den nederlandske Grand Prix ved verdensmesterskapet i motocross i 2022 er planlagt til 27. mars. Løpene går på De Witte Ruysheuvel-kretsen i Oss, akkurat som i år. Arrangør Infront Moto Racing publiserte den foreløpige kalenderen med tjue løp onsdag.

Verdensmesterskapet åpner 20. februar med British Grand Prix, etterfulgt av Argentinas GP 6. mars. Krysset på Oss er fortsatt sesongens fjerde løp, selv om arrangøren fortsatt ikke har plass til det tredje løpet 20. mars. Den tyrkiske Grand Prix er det nest siste løpet 4. september. Det er heller ikke plass til det siste løpet 18. september. Motocross of Nations er 25. september i USA.

Jeffrey Herlings tok verdenstittelen i MXGP premierklasse i år for andre gang i karrieren. Han sikret seg først tittelen i siste kryssing og vant med bare 5 poeng mer enn franske Romain Febvre. At verdenscupen hadde en så spennende finale, skyldtes blant annet en uheldig skade som Herlings pådro seg under Dutch Grand Prix i Oss. En konkurrent landet på Brabanderens skulder etter et hopp med motorsykkelen. Han bommet på tre ermer på grunn av et brudd.

Serbias tredje rival av de nederlandske futsalspillerne i EM

19:42: Nederlandske futsalspillere møter Serbia neste år i gruppespillet til europamesterskapet i sitt eget land sammen med verdensmesterne Portugal og Ukraina tidlig neste år. Serbia vant sluttspillet 3-2 mot Hviterussland i Minsk onsdag etter allerede å ha vunnet hjemmekampen 3-1.

EM er fra 19. januar til 6. februar i Groningen og Amsterdam. Den oransje troppen spiller alle tre gruppespillkampene på Ziggo Dome. Nederland sparker i gang 19. januar mot Ukraina, Portugal er motstander av landstrener Max Tjadens uttak 23. januar og den oransje troppen stenger gruppespillet mot Serbia 28. januar.

For første gang deltar totalt seksten land. Fram til dette EM var det tolv.

Griezmann (Atlético) går også glipp av en duell med AC Milan på grunn av suspensjon

19:21: Atlético de Madrid vil ikke ha Antoine Griezmann til disposisjon neste onsdag i møtet med AC Milan i Champions League. Angriperen har blitt utvist fra UEFA for en ny kamp etter hans røde kort mot Liverpool (2-3) forrige måned for en forseelse mot Roberto Firmino.

Griezmann bommet på returoppgjøret til Liverpool (2-0-tap) på det kortet og forventet at han skulle sitte igjen med én kamps suspensjon. Atlético har hørt fra det europeiske fotballforbundet at det dreier seg om to kamper.

Atlético, bak allerede seedede Liverpool, deltar i kampen om andreplassen med FC Porto. Nummer 2 kvalifiserer seg også til 16-delsfinalen.

Griezmann har scoret fem mål på de siste seks kampene for Atlético.

Etter Derby County også fradrag av lesepoeng for brudd på reglene

19:21: Reading får trukket 6 poeng i den engelske førstedivisjonen, Championship. Klubben har ikke fulgt de økonomiske reglene. Reading vil motta ytterligere 6 straffepoeng ved slutten av sesongen 2022/2023 som en andre straffe.

Lesingen faller til 19. plass på grunn av poengreduksjonen, fortsatt 4 poeng over nedrykksstreken.

Dagen før mottok Derby County ytterligere 9 straffepoeng, også for brudd på økonomiske regler, noe som bringer totalen til 21 straffer. Trener Wayne Rooneys klubb ligger derfor i halen med -3 poeng og ser ikke ut til å kunne unngå nedrykk til tredje lag.

UEFA reduserer straffen til Ungarn for feil oppførsel under EM

18:35 UEFA har reversert sanksjonen som ble pålagt det ungarske fotballforbundet under forrige sommers EM. Utvalget av det landet må nå spille to kamper uten fans, mens det før var tre. Boten på 100.000 euro opprettholdes.

De ungarske fansen oppførte seg dårlig i EM i gruppekampen med Frankrike (1-1). I den utslitte Puskas Arena i Budapest kunne man høre aper fra ungarske fans i visse hjørner av stadion, i retning blant andre Kylian Mbappé og Karim Benzema.

For disse sangene, og homofobiske sangene mot Tyskland og Portugal, ble det ungarske forbundet først straffet med å spille tre kamper på et tomt stadion, en av dem betinget. Den straffen er nå redusert til to kamper, hvorav én er suspendert. Ungarn fikk imidlertid nok en straff fra en hørselsduell av verdensfotballforbundet FIFA, for rasistiske tilrop i en VM-kvalifiseringskamp mot England i september. Som et resultat vil Ungarn fortsette å spille to kamper uten fans.

Suspensjon av det russiske friidrettsforbundet forlenget igjen

16:35 Suspensjonen av det russiske friidrettsforbundet (RusAF) er forlenget igjen. På verdensfriidrettsforbundets verdensfriidrettskonferanse stemte et stort flertall av delegatene for lengre utestengelse.

RusAF har vært suspendert siden slutten av 2015 etter at det ble funnet bevis for storstilt og strukturert bruk av doping. Derfor har ikke idrettsutøvere fra Russland blitt ønsket velkommen på internasjonale stevner på flere år. Bare hvis du kan demonstrere at du utøver idretten din helt dopingfritt og du ikke har noen historie med doping, vil du kunne delta under nøytralt flagg.

World Athletics godkjente tidligere i år en reformplan, der det russiske friidrettsforbundet lover å forbedre seg og vil gjøre alt for å utrydde den dypt forankrede dopingkulturen i landet. Den norske forsker Rune Andersen, som har tilsyn med reformene, sa til kongressen at det virkelig går i riktig retning i Russland og at det skjer et alvorlig kulturskifte, men at det fortsatt er folk i russisk friidrett som kan bruke den nye kulturen. fortsatt omfavnet.

Seilerne Van Aanholt og De Ruijter leder verdenscupen

14:33 Seilerne Odile van Aanholt og Elise de Ruijter leder an etter den andre dagen av verdensmesterskapet i 49erFX-klassen. Takket være tredje-, andre- og syvendeplasser i løpene onsdag, klatret europamesterne fra femte til førsteplass på stillingen.

Van Aanholt og De Ruijter, en og annen duo fordi deres faste partnere er skadet, er 5 poeng foran de norske kvinnene Helene Naess og Marie Rønningen i den første verdensturneringen etter Tokyo Games.

Nederlenderne gjorde det også bra i 49er-klassen utenfor kysten av Al-Mussanah i Oman. Bart Lambriex og Floris van de Werken vant dagens andre løp, i de to andre løpene ble de nummer ti og fjerde. Han forbedret seg fra 11. til 5. plass med australske ledere Otto Henry og Miles Davey tydelig i kikkerten.

Basketballspilleren Curry går stort i de fantastiske Warriors

08:32 Med Stephen Curry i hovedrollen har Golden State Warriors beseiret Brooklyn Nets i New York. Den beste kampen i den amerikanske NBA-ligaen i basketball endte på 117-99, delvis takket være 37 poeng fra Curry, som overgikk sin tidligere lagkamerat Kevin Durant.

Curry var god for ikke mindre enn ni 3-poengere for Warriors som tok kontroll over kampen kort før pause. James Harden (24 poeng) og Durant (19) kunne ikke endre på det. Med seieren styrket Golden State sin lederposisjon i Western Conference med tolv seire mot to tap.

Trener Steve Kerrs lag ser ut til å være en seriøs tittelkandidat igjen etter å ha gått glipp av sluttspillet de siste to sesongene.

You may also like