Home » Trilogien har blitt et faktum. Vi husker de viktigste oppdragene i seriens historie og begynnelsen av Rockstar

Trilogien har blitt et faktum. Vi husker de viktigste oppdragene i seriens historie og begynnelsen av Rockstar

by Russell Crowe

Selv om Grand Theft Auto vekket stor interesse tidlig, var det bare GTA III som løftet Rockstar til toppligaen. Spillet fikk umiddelbart suksessstatus, og jo mer vi spilte det, jo mer overbevist var vi om at dette er en eksepsjonell produksjon. Rockstar gjentok også en sterk hit i form av en «tre» i senere deler av syklusen: San Andreas og Vice City, som sammen med «standen» utgjør den såkalte A Trilogy. Dette vil se en oppdatert versjon når som helst, som utviklerne nylig har bekreftet. Dette betyr at vi snart er tilbake til å spille som Claude, CJ og Tommy. Denne gangen med et fornyet grafisk design og sannsynligvis litt nytt innhold. Med tanke på alderen på de tre produksjonene, debuterte den originale GTA III for 20 år siden! – Vi kan vente oss en solid matbit!

I anledning kunngjøringen av Grand Theft Auto: The Trilogy bestemte vi oss for å se nærmere på det mange av dere elsket med denne serien: uvanlige, ofte ekstremt spennende oppdrag. Hvem av dem har vist seg å være best gjennom årene? Hva er de mest minneverdige? Og hvilken definerte hvordan ikke bare trilogien, men hele serien blir oppfattet den dag i dag? Vi anbefaler på det sterkeste at du ser på materialet nedenfor, der vi minner deg om det De 10 mest minneverdige oppdragene i historien til Grand Theft Auto Franchise!

For de av dere som ønsker litt historie, henviser vi også til annet materiell som våre ansatte har utarbeidet for en tid tilbake. Denne gangen er det en lang film om hvordan hvordan rockestjernen til og med startet og den har nådd et punkt hvor den har blitt verdenseliten. Begynnelsen av studiet er en virkelig fascinerende historie som lar deg bedre forstå filosofien som veiledet skaperne under arbeidet i GTA.

Mange mennesker skjønner imidlertid ikke at GTA bare er en brøkdel av historien til det legendariske studioet. Spesielt i de første årene av deres eksistens ga de ut helt andre titler enn Rockstar assosieres med i dag. Det er nok å si at de er ansvarlige for … Lemmingi, et annet kultspill som var et sant fenomen på 90-tallet. Du vil imidlertid lære mer om detaljene i materialet nedenfor.. Ha en fin forestilling!

You may also like