Home » Den overvektige Thor i God of War Ragnarok. Internett er rasende, men spillutviklerne har rett

Den overvektige Thor i God of War Ragnarok. Internett er rasende, men spillutviklerne har rett

by Russell Crowe

Det er ikke lett for videospillskapere. På den ene siden klager fansen ofte over at de samme ideene gjentas og mangelen på originalitet i påfølgende produksjoner, på den annen side, Når utviklerne går litt mot strømmen, er det ikke uvanlig at det bryter ut en skikkelig storm over nettverket. utløst av misfornøyde mennesker når en gitt idé fra utviklerne kommer i konflikt med deres verdensbilde.

Den siste skandalen gjelder God of War Ragnarok, et annet Kratos- og Atreus-eventyr som Sony viste oss i anledning den nylige PlayStation Showcase. Mens selve tittelshowet bare vekket positive reaksjoner, gikk nettverket amok da skaperne viste oss Thors utseende. Og det ser slik ut:

«Vent … Tor med stor mage?» ropte de rasende fansensom tydeligvis ikke likte dette blikket fra lynguden. For det første er det ikke rart, for i årevis har vi blitt matet med visjonen om Thor som en ekstremt kjekk, perfekt bygget mann. Dette er typen Thor som vi ser i Marvel-tegneserier, og dette er typen Thor som vi har sett i det meste av selskapets filmiske univers. Det var først i de siste få Avengers at Marvel overrasket oss og viste oss denne karakteren i en mer realistisk versjon. Og morsomt nok, at Thor med en velutviklet ølmuskel virkelig likte fansen.


Foto: Disney / Marvel

Det er vanskelig å finne feil med Thor i filmene (her fra Thor: Ragnarok) eller i tegneseriene

På den annen side kan du bare smile når du leser kommentarene fra fans som klager over visjonen til Sony Santa Monica-studioet. Vel, om bare fordi Thor er en gud, så hvis noen sier at en så feit mann ikke kan være en av de sterkeste karakterene i det norrøne panteonet, vel … styrken hans kommer ikke fra muskler, men fra guddommelige egenskaper som de unngår det vanlige. forståelse.

For narkoman Thor synlig her viser til norrøn mytologi med sin silhuett., hvor det er kjent at denne karakteren liker å spise godt og er en stor tilhenger av honning eller vin. I mytologien har han også rødt hår og skjegg, som vi også ser i forrige versjon. Uansett, i den første delen av God of Wara beskrev en eller annen dialog Thor som en fråtsing med stor mage. Så spillutviklerne nådde ut til kildematerialet, la til litt av sitt eget, og etter min mening kom de med en virkelig interessant variant av denne populære karakteren. Bunnlinjen: Sony Santa Monica viser oss hva Thor «egentlig er», selv om det til syvende og sist bare er deres kunstneriske visjon og det er vanskelig å klandre dem. Kanskje vi venter på selve spillet og ser hvordan denne ideen om lynguden fungerer i praksis.

God of War Ragnarok har ingen utgivelsesdato ennå, og spillet kommer til både PlayStation 4 og PlayStation 5.

You may also like