Home » Stade Rennais må bekrefte i Norge

Stade Rennais må bekrefte i Norge

by Russell Crowe

Etter sin 2-0 hjemmeseier, flytter Stade Rennais til Rosenborg for å bekrefte den første etappen og kvalifisere seg til denne nye konkurransen.

Seieren 2-0 på Roazhon Park, Rennais hadde stort sett dominert møtet mot nordmennene på Rosenborg, og følte at bretonerne kunne ha gjort det vanskelig å komme inn ved flere anledninger. Tapte muligheter til ikke å angre på på slutten av dobbeltoppgjøret. Med en nesten komplett gruppe flyr Stade Rennais til Trondheim med ett mål: å bekrefte sin dominans i første etappe for å kvalifisere seg til Europa Conference Conference.

Doku fraværende, en forstyrrende fiskehall

Men før denne avgjørende kampen møtte bretonerne to vanskeligheter. Den første er sportslig, med fravær av belgiske Jeremy Doku, skadet i derbyet mot Nantes forrige helg (Rennes vinner 1-0). Med sine to rastløse kantspillere Sulemana og Doku hadde Rennes skapt panikk i det norske forsvaret. En patron mindre for Bruno Genesio, derfor, som burde erstatte ham med Romain del Castillo i sin tradisjonelle 4-4-2. Bretonerne vil også måtte møte en annen vanskelighet, denne gangen knyttet til deres forskyvning, da de vil bli tvunget til å holde seg 1t30 kjøretur fra Trondheim, byen til Rosenborg-klubben på grunn av en fiskehall.

Rennes, hva partneren din bør «gjøre» forklarer Genesio

I en god dynamikk etter seieren i Breton-derbyet sist søndag (1-0), vet Rennais at de er der.kun ved pause«Fra en klassifisering, som Bruno Genesio forklarer på en pressekonferanse før kampen. Lyon-treneren ønsker å være rolig om den fysiske tilstanden til spillerne til tross for et tempo på to kamper i uken, og har et vinnerlag for denne andre etappen: « Vi må spille vårt spill, spille vårt spill, fremfor alt, ikke gå inn på banen bare for å forsvare vår fordel. Det er ikke vår filosofi, det er ikke hvordan vi liker å spille (…). Vi må prøve å score enda et mål og oppnå denne klassifiseringen, som er veldig viktig for alle.«90 minutter før kvalifiseringen til denne nye europacuppen, har Stade Renais allerede én fot på finalebordet, men den må ikke synke ned i Vikings land …

You may also like