Home » Stenging av Østerrike som ikke er vaksinert på ubestemt tid • Grapperhaus: QR-kodebekreftelse er fortsatt utilstrekkelig

Stenging av Østerrike som ikke er vaksinert på ubestemt tid • Grapperhaus: QR-kodebekreftelse er fortsatt utilstrekkelig

by Russell Crowe

Sykehus i Zwolle-regionen kan ikke lenger alltid utføre såkalt «planleggbar kritisk behandling» i tide, sa en talskvinne for det regionale akuttnettverket til nyhetsbyrået ANP.

I regionen «ekspanderer» kronepleien ytterligere, på bekostning av vanlig omsorg. «Spesielt bør kirurgiske prosedyrer avlyses,» sa talskvinnen. Ifølge henne er dette også inngrep som bør skje innen seks uker. Det er uklart hvor mange sykehus i regionen som er involvert.

Planleggbar kritisk omsorg er omsorg som må gis innen seks uker for å forhindre skade på pasientens helse. Dette kan for eksempel være fjerning av en svulst etter at noen har fått påvist tykktarmskreft. I går rapporterte den nederlandske helsemyndigheten at tolv sykehus i landet ikke lenger kan eller ikke alltid kan gi planlagt omsorg i tide. Ifølge NZa gjaldt den situasjonen ennå ikke for Zwolle-regionen på det tidspunktet.

Ifølge myndighetens data er det nå kun to regioner som kan yte kritisk behandling som kan planlegges innen seks uker. Dette er regionene Euregio (Twente og østlige Achterhoek) og Sentral-Holland (Utrecht).

You may also like