Home » Strandline Resources Limited kunngjør endringer i ledelsen -25. september 2023 kl. 00:19

Strandline Resources Limited kunngjør endringer i ledelsen -25. september 2023 kl. 00:19

by Ashley Olsen

Strandline Resources Limited har kunngjort at den anerkjente direktøren for gruveindustrien Jozsef Patarica har blitt utnevnt til administrerende direktør. Utnevnelsen av Patarica, som ble utnevnt til administrerende direktør i Strandline i juli 2023, følger etter at administrerende direktør Luke Graham trakk seg. Jozsef Patarica er en gruveleder med over 30 års erfaring med prosjektutvikling i Australia og utenlands.

Han har over 30 års erfaring med å utvikle prosjekter i Australia og utenlands, som han har forvandlet til bærekraftig drift. Mr. Patarica har en Bachelor of Mechanical Engineering fra Curtin University, en Master of Business Administration and Technology Management fra La Trobe University og et diplom fra Australian Institute of Company Directors. Som administrerende direktør for Grande Cote Operations for Mineral Deposits Limited ledet han opptrappingen av mineralsandgruvedrift i verdensklasse i Senegal, Vest-Afrika, inntil den nådde full navneskiltkapasitet.

Spesielt optimaliserte det mineralressurser, og maksimerte dermed lønnsomheten til prosjektet. Han ledet også utviklingen av gullgruven Fosterville, den største gullprodusenten i delstaten Victoria, Australia. Jozsef har hatt en rekke styreverv gjennom sin karriere, inkludert TiZir Limited (Storbritannia), TiZir Titanium & Iron (Norge) og Bassari Resources Limited som administrerende direktør/sjef.

Før han begynte i Strandline, var Jozsef administrerende direktør i Gippsland Critical Minerals, som er fokusert på utviklingen av Fingerboards Mineral Sands-prosjektet i East Gippsland, Victoria.

You may also like