Home » Styrken til det latviske kvinnelaget i fotball vil bli satt på prøve av de mektige engelskmennene.

Styrken til det latviske kvinnelaget i fotball vil bli satt på prøve av de mektige engelskmennene.

by Russell Crowe

Engelskmennene har scoret 22 mål i kvalifiseringsgruppen, men ballen har aldri vært i nettet deres. Latverne har tre tap på tre kamper så langt, og det blir definitivt ikke lett tirsdag heller.

Det latviske fotballaget for kvinner skal spille mot England

Det latviske laget led et smertefullt nederlag mot Nord-Makedonia torsdag (1:4), selv om lagets mål kun var seier. Laget ledet av hovedtrener Roman Kwachov hadde bare fire dager med trening til neste kamp mot mektige England.

Husmødre har alle de sterkeste fotballspillerne i rekkene, inkludert seks kvinner fra utenlandske klubber. Blant dem er kapteinen for landslaget Sandra Voitāne, som spilte i Bundesliga i fjor og for tiden representerer den østerrikske klubben Innsbruck.

Hvis trenerens instruksjoner følges, vil latvierne ikke ha noe problem i spillet, men det viktigste er å stå samlet som et lag, sa Voitāne til Latvian Television.

«Vi kan spille bra. Det er ingen forskjell,» sa Voitan. «Vi vet at det vil være vanskelig hvorfor ikke [Anglijas izlasē] Alle spillerne er tekniske og raske, flere steg bedre enn oss, men du kan spille mot alle. Nøkkelen er å være sammen.»

Det er stor interesse for spillet på Daugava Stadium. For to år siden spilte Latvia mot Sverige, det tredje beste laget i verden, men denne gangen blir fjerdeplassen England i forrige verdenscup.

Englands største stjerne, verdens beste fotballspiller i 2020, Lucy Bronze vil ikke spille, men andre ledere vil være i rekkene, inkludert Ellen White, lagets tredje beste målscorer. Det blir en stor dag for den engelske fotballspilleren Frena Curby, som skal spille for det 50. landslaget. Han ble diagnostisert med et hjerteinfarkt for to år siden, noe som truet hans evne til å fortsette å spille fotball.

England har aldri tapt mot trener Sarin Wygman. Wigman fortalte engelske medier at han så på det latviske herrelaget mot Nederland, men at gresset på «Daugava»-stadion ikke så ut til å være av god kvalitet på skjermen.

Det engelske laget ankom Latvia først mandag kveld og skal kun trene før kampen i Riga.

Feil i artikkelen?

Marker teksten og trykk Ctrl + Enterfor å sende utdraget til redaktøren!

Marker teksten og trykk Rapporter en feil knapper for å sende teksten som skal redigeres!

You may also like