Home » The Trip er en helt svart norsk komedie i en stor blodpøl

The Trip er en helt svart norsk komedie i en stor blodpøl

by Russell Crowe

Siden 15. oktober er filmen Tur å se på Netflix. En dysfunksjonell partner skinner ikke i øynene deres, men en helg borte bør få kjærligheten tilbake på sporet. Imidlertid er det drap og drap på programmet, og et uventet besøk forårsaker enda mer kaos, tårer og panikk … Les denne filmens anmeldelse. Tur.

Guide.tv er den første som ser alle de nye filmene og seriene på kino og på forespørsel. Les alle våre film- og serieanmeldelser her.

Lars og Lisa
Historien handler om Lars og Lisa. De danner et dysfunksjonelt par, som flytter til en avsidesliggende tømmerhytte for å finne kjærligheten igjen. Imidlertid la de begge i hemmelighet mørke planer om å gjøre den andre til ledelsen. Før de rekker å gjennomføre planene sine, dukker det opp uventede gjester som utgjør en mye større trussel for Lars og Lisa.

Aksel Hennie og Noomi Rapace i filmen «The Trip»

Gids.tv anmeldelse:
I skrivende stund er denne slående norske produksjonen, hvis originaltittel På dårlige dager (oversettelse: «I motgang») sier blant de fem mest sette filmene på Netflix i Nederland. Tur forteller en historie som sakte men sikkert viser ekstrem vold, med fingerskudd og gressklippere som mordvåpen. Rollelisten gir et skikkelig blodig show. Spesielt Hollywood-skuespillerinnen Noomi Rapace og Aksel Hennie viser viktige roller; de oversetter perfekt deres håpløse og kjærlighetsbrudd på skjermen. En ny skrekkkomedie som ikke er redd for å lage tøffe (flate) grenseoverskridende skøyerstreker, så den passer kanskje ikke for alle. Hakk og se fra Norge uten skam, Tre og en halv stjerne.

Å avgi
I tillegg til Noomi Rapace (Skinnende) og Aksel Hennie (Marsboeren) er også André Eriksen (Vikinger), Christian Rubeck (Hva skjedde med mandagen?) og Atle Antonsen (Maktens idiot). Denne produksjonen er regissert av Tommy Wirkola (Hansel).

Filmen vil være tilgjengelig fra 15. oktober 2021. Tur å bli sett på Netflix. Sjanger: Spenning, Skrekk, Krim, Action, Komedie. Varighet: 113 minutter. IMDb-score: 7,0.


Bli med i samtalen

Legg igjen kommentaren din nedenfor Anmeldelse: The Trip er en helsvart norsk komedie i en stor blodpøl eller klikk her hvis du liker denne artikkelen:

You may also like