Home » Tiril Eckhoff «ikke bra», tar nordmannen en pause

Tiril Eckhoff «ikke bra», tar nordmannen en pause

by Liv Ullmann

Fortsatt i et vanskelig steg vil Tiril Eckhoff gå glipp av minst sesongstarten.

Tilbake i 2023?

Tyril Eckhoff Den har ikke kommet seg de siste ukene. Det norske skiskytterforbundet meldte faktisk i dag i en pressemelding at sammenlagtvinneren av verdenscupen i 2021 ikke vil være tilstede ved sesongstart etter den tunge perioden hun nå er inne i. I sommer innrømmet han at tanken om å stoppe karrieren hadde krysset hodet hans.

» Tyril Eckhoff Han gikk nylig gjennom en vanskelig situasjon og har det ikke bra. Derfor vil du ikke kunne delta på trening eller konkurranser i nær fremtid. »

» Foreløpig vet vi ikke når han kommer tilbake. Den følges godt og fikkfå all hjelpen du trenger. Selvfølgelig håper vi det tiril du vil føle deg bedre så snart som mulig sa den norske laglegen.

Tiril Eckhoff – Fotokreditt: Kevin Voigt

Treneren hans, Patrick Obereggerhusk at skiskyting er mye mindre viktig enn helsen til skiskytteren din.

» Det er ikke bare sporten som teller, men det faktum at tiril Han har det bra i sitt personlige liv. Sport er bare en del. Hun må ta vare på seg selv, det er det viktigste for oss akkurat nå. »

Det er et nytt slag for den skandinaviske nasjonen etter den bekreftede tilbaketrekningen av Sivert Guttorm Bakken Frem til jul. Også lagkameraten hans Mars Olsbu Roeiseland Det er ennå ikke trygt å være tilstede i Kontiolahti til åpningen av verdenscupen. Nåværende verdens nummer én er foreløpig fraværende til pre-season-rennene på Lillehammer neste helg.

Fotokreditt: Kevin Voigt

You may also like