Home » Treneren til de norske hopperne vil stille ultimatum! Dette varsler en katastrofe i OL-sesongen

Treneren til de norske hopperne vil stille ultimatum! Dette varsler en katastrofe i OL-sesongen

by Russell Crowe

For mer sportsinnhold, se også Gazeta.pl

«Norges Skiforbund ønsker ikke å forlenge kontrakten med hoppsjef Clas Brede Braathen. Spillerne og ansatte har sendt inn en begjæring om forlengelse med Braathen, men forbundet nekter fortsatt å gå med på dette. Denne avgjørelsen har allerede utløst denne avgjørelsen. stormer, og det kan få fatale konsekvenser»- skrev Jakub Balcerski fra Sport.pl.

Se videoen
En revolusjon innen skihopping. Forsvinne fra TVP-antenner

Storm i det norske laget etter en merkelig avgjørelse. Forhold fører til selvdestruksjon

Hoppdirektøren som jobber for det norske forbundet Clas Brede Braathen har fått beskjed om at etter 20 års arbeid for laget vil ikke kontrakten hans bli fornyet. Avgjørelsen fra forbundsmyndighetene vakte sterk motstand fra spillere, spillere og treningspersonell, spesielt fra trener Alexander Stoeckl.

Ningún polaco ha logrado aún ganar la competencia de la Copa del Mundo en la colina.  Adam Małysz en Wisła.  Esta vez fue diferente.  Stoch, a pesar de sus problemas de rodilla, ganó ambas competiciones con gran estilo y tomó la delantera en la Copa del Mundo general. </p data-lazy-src=

Stoeckl: Norge kan ende opp som Finland

– Hvis systemet vårt, som vi har utviklet gjennom årene, blir forstyrret og rett og slett har blitt holdt seriøst, så kan Norge ende opp som Finland, hvor interne konflikter startet først, så trakk sponsorer seg, og så ble det en kollapstotal. raskt, sa Stoeckl i et intervju med NTB-byrået.

Stoeckl sier i sin kontrakt at han kun vil forlenge kontrakten dersom Brathen forblir i sin stilling. – Jeg signerer alltid kontraktene mine med hoppdirektøren og hvis det fortsatt er Brathen, vil jeg signere det umiddelbart. Hvis ikke er det svært tvilsomt at jeg fortsetter med mitt arbeid – sa den østerrikske treneren.

Store problemer for den slovenske stjernen!  Han rørte ved det store problemet med å hoppeStore problemer for den slovenske stjernen! Han rørte ved det store problemet med å hoppe

Ifølge norske medier kan konflikten i norsk hoppsport skape alvorlige problemer i OL-sesongen. – Når en sentral aktivist ikke kan få sparken over natten på grunn av arbeidslovgivningen, og treneren lurer på om han skal forlenge kontrakten med staben, blir situasjonen svært ille – kommenterte han situasjonen på TV-kanalen Norsk TV2.

You may also like