Home » Tyrkia imponerer også i Oranges gruppe mot Norge: 3-0 | Fotball

Tyrkia imponerer også i Oranges gruppe mot Norge: 3-0 | Fotball

by Russell Crowe

Ozan Tufan var den kjente mannen denne gangen. Han scoret to mål i Sør-Spania. Caglar Söyüncü scoret det andre målet for tyrkerne. Kaptein Burak Yilmaz, som scoret tre mål mot de oransje, savnet nordmennene.

Skandinavene skuffet i Malaga. Spissene Erling Haaland og Alexander Sørloth kom flere ganger i scoringsposisjon, men de manglet flaks og skarphet til slutt. AZ midtbanespiller Fredrik Midtsjø ble byttet inn i det 67. Norge avsluttet kampen med ti mann rødt kort i det 80. minutt for Kristian Thorstvedt.

For nordmennene var en opptreden på egen stadion i Oslo ikke mulig på grunn av strenge reiserestriksjoner i det skandinaviske landet på grunn av koronaviruset. Norge spilte i og mot Gibraltar (0-3) forrige onsdag og ble deretter i Spania og flyttet kampen mot Tyrkia til Malaga.

Montenegro vinner også den andre kampen i den nederlandske verdenscupgruppen

I kvalifiseringsgruppen til verdenscuppen til det nederlandske landslaget vant Montenegro også den andre kampen. Landstrener Miodrag Radulovichs lag vant 4-1 mot Gibraltar i Podgorica. På vegne av lokalbefolkningen scoret Fatos Beciraj, Marko Simic, Zarko Tomasevic og Stevan Jovetic. Reece Styche omsatte en straffe til gjestene.

Montenegro vant 2-1 mot Latvia forrige onsdag, som tapte 2-0 lørdag kveld i og mot Nederland. Gibraltar, nummer 195 på FIFA-rankingen, åpnet VM-kvalifiseringen med hjemmetap mot Norge (0-3).

You may also like