Home » Van Gaal beholder Mark Fleks i Orange | 1 Limburg

Van Gaal beholder Mark Fleks i Orange | 1 Limburg

by Russell Crowe

Keeper Mark Fleks er gjenvalgt på det nederlandske landslaget. Neste uke spiller den oransje troppen de to siste kvalifiseringskampene på veien mot VM i Qatar.

Fleks er en av de tre keeperne som ble kalt inn av Louis van Gaal til landskampen med Montenegro og Norge. Feyenoords Justin Bijlow og PSVs Joel Drommel runder trioen.

Skrive ut
For Mark Fleks er det en bekreftelse på at han gjorde et godt inntrykk på Oranges trenerteam i forrige landskamp. I oktober valgte Van Gaal ut ytterligere fire keepere og Flek fikk sitte på benken under disse landskampene. PSV-konkurrent Joël Drommel måtte nøye seg med en plass på tribunen.

Fullstendig format
Han har også fortsatt sin gode form i klubben SC Freiburg de siste ukene. I Bundesliga er han for øyeblikket den minst passerte målvakten med kun syv mål mot, og han og laget hans er sesongens overraskelse så langt denne sesongen. Delvis takket være det lave antallet mål mot, ligger SC Freiburg for tiden på tredjeplass, bak supermaktene Borussia Dortmund og Bayern München.

Verdensomspennende fotballkup
Lørdag ettermiddag spiller Fleks hovedkamp mot leder Bayern i München. Tirsdag dukker han opp i Zeist for duellene med Montenegro lørdag 13. november og Norge tirsdag 16. november. Hvis Nederland vinner to ganger, er kvalifiseringen til fotball-VM, neste år i Qatar, et faktum.

You may also like