Home » Video: en stein har falt ned på en BMW i Norge

Video: en stein har falt ned på en BMW i Norge

by Russell Crowe

På vei til den populære Trollstigen eller «Trollstigen» i Norge falt en relativt stor stein utfor et stup og traff en vei. Heldigvis led ikke folk i denne ulykken, selv om skremlen var stor. Lokale myndigheter sier også at disse hendelsene er sjeldne i området, ifølge Dagladet.

Innholdet vil fortsette etter kunngjøringen.

Reklame

«Takk og lov for en ny sjanse,» sier Mārtiņš Kalme fra Latvia, hvis BMW-bil ble rammet av hendelsen, til lokale medier. Ytterligere tre personer satt i bilen sammen med ham i bilen og dro på sightseeingtur sammen.

Avisen har også mottatt et videoopptak av denne ulykken, som er tatt opp med en videospiller fra en annen bil. Den viser at flere biler kjører nedover den smale fjellveien og to steiner faller utfor den flate stupet: Den ene landet på panseret til BMW-en og den andre rullet nedover veien bak bilen.

Som man kan se i videoen og Kalme selv fortalte reporterne, stoppet han ikke umiddelbart etter sammenstøtet, fordi han antok at det ville være andre etter en stein, så han tråkket ned gasspedalen i stedet for bremsepedalen. Denne avgjørelsen viste seg å være den riktige, så den andre steinbilen ble ikke skadet.

Hendelsen skjedde søndag 23. mai. Veien til Trollstigen var åpen de to første dagene av denne sesongen, etter å ha blitt kontrollert av en lokal geolog fredag, som sa at veien var trygg. Lokale myndigheter registrerer at det tidvis går små skred på denne delen av veien, men det er svært sjelden at en stein treffer en bil eller person. Myndighetene er for tiden forpliktet til å bore i vanskelig tilgjengelige områder for å se om det er fare for ytterligere skred.

Selv om BMW ble skadet på grunn av ulykken på en slik måte at det ikke lenger var mulig å fortsette reisen, sa Mārtiņš Kalme til lokale medier at han definitivt ville returnere til Trollstigen.

You may also like