Home » Borussia Dortmund. De store kravene til Erling Haaland. Valget av en ny klubb avhenger av dens oppfyllelse.

Borussia Dortmund. De store kravene til Erling Haaland. Valget av en ny klubb avhenger av dens oppfyllelse.

by Russell Crowe

Neste sommer blir trolig Erling Haaland helten i en av verdens mest kjente overganger. «Sport Bild» informerer om preferansene og kravene til en nordmann som vil ha mye penger.

21-åringen lider for tiden av en skade som kan ekskludere ham fra kampen også senere i år. Da han tidligere dukket opp på banen, var han igjen henrykt over å spille for Borussia Dortmund.

Resten av teksten under videoen.

Erling Haaland har spilt ti offisielle kamper denne sesongen for den tyske klubben. I løpet av denne tiden scoret han opptil tretten mål og ga fire målgivende pasninger.

Alt tyder på at han spiller siste sesong i BVB. En bruddklausul i kontrakten hans vil tre i kraft i juli, som forventes å beløpe seg til rundt € 75 millioner.

Kjempene i europeisk fotball har lenge vært interessert i snikskytteren. Han ble koblet til blant annet Real Madrid, PSG og flere klubber i den engelske Premier League.

Som rapportert av «Sport Bild» er nordmannen mer tilbøyelig til å bli med i «Królewski». Å spille for England er bare hans andrevalg for øyeblikket.

Mye avhenger imidlertid av hvilken klubb som skal oppfylle spillerens økonomiske krav. Og disse er virkelig høye. Haaland vil gjerne tjene 30 millioner euro i året i den nye klubben.

You may also like