Home » Vil prinsesse Märtha Louise av Norge miste sin kongelige tittel?

Vil prinsesse Märtha Louise av Norge miste sin kongelige tittel?

by Henrik Ibsen

Det er et «vanskelig tema» for prinsen å diskutere haakon fra Norge. Under en utflukt ble tronfølgeren spurt om pågående diskusjoner om søsterens status. Faktisk prinsessen martha louise kunne miste sin kongelige tittel, husk Mennesker. Som 51-åring forlovet hun seg med sjamanen i juni i fjor Durek Verrett, en «åndsguide og healer» fra Los Angeles. Blant fansen hans? Gwyneth Paltrow, Nina Dobrev eller skuespilleren James Van Der Beeck.

«kultur sjokk»

Derfor svaier kronprinsens hjerte. «For det første har jeg møtt Durek Verrett, og jeg vil gjerne få ham til å føle seg velkommen i familien,» begynner han. Men jeg føler også ansvar for en institusjon. Den 49 år gamle suverenen veier hvert ord i denne debatten. — Dette må diskuteres i fellesskap for å finne en løsning, og det er det vi gjør nå, begrunner han. Men kongens sønn Harald v. og dronningen sonia advarer om at «det vil ta litt lengre tid». Faren hennes på sin side fremkaller et «kultursjokk» med datterens nye forlovede. Men han lover å «snakke med henne» og «anstrenge seg for å bli kjent med hverandre». »

se mer

I 2002 ble den amerikanske utgaven av forfengelighet fair Det har allerede blitt avslørt at prinsesse Märtha Louise gir fra seg tittelen «kongelig majestet» for å fortsette sin karriere i underholdningsindustrien. Siden 2019 har hun sagt ja til å ikke lenger bruke prinsessetittelen sin i profesjonell sammenheng. Vil hun helt forlate sin kongelige tittel i dag? Avgjørelsen må tas snart.

Denne nyheten kommer knapt en måned etter dronningen Daisy blomst of Denmark har besluttet å trekke tilbake titlene som kongelige høyheter til fire av hans barnebarn. Også i Sverige, kongen Karl XVI Gustaf kunngjorde i 2019 at barna til datteren hans Princess cupcake og hans sønn, prinsen carl philip de vil ikke lenger betraktes som offisielle medlemmer av kongefamilien.

You may also like