Home » Visma tilfredsstiller shoppingsulten med Mijnwebwinkel

Visma tilfredsstiller shoppingsulten med Mijnwebwinkel

by Russell Crowe

Visma overtar Mijnwebwinkel og styrker dermed sin posisjon i e-handelsmarkedet. Det er det femtende oppkjøpet av den norske bedriftsprogramvareleverandøren, som anser Nederland som sitt viktigste salgsmarked.

Med Mijnwebwinkel oppretter små og mellomstore bedrifter en nettbutikk uten teknisk kunnskap. Ifølge selskapet til Oss bruker titusenvis av organisasjoner verktøyet, som behandler tusenvis av bestillinger hver dag. De fleste av kundene er i Nederland eller Belgia. Mijnwebwinkel, hvis firmanavn vil forbli, har 35 ansatte.

Brincr

For Visma passer den kjøpte e-handelsplattformen godt sammen med deres regnskapsprogramvare og Brincrs programvare for lagerstyring. Denne siste leverandøren var det ble absorbert av Visma i januar i fjor, bare fire år etter at det ble grunnlagt. Nåværende Mijnwebwinkel-brukere er også potensielle kunder av annen Visma forretningsprogramvare, som regnskap, lagerstyring og personal- og lønnsadministrasjon.

Norske Visma har hatt sterk vekst de siste årene, og mange oppkjøp er gjennomført hovedsakelig i Nederland. For å finansiere denne kjøpshungeren inngikk selskapet et samarbeid med tre nye investorer i september i fjor. Den gang var det ventet at nyanskaffelsene ville bli finansiert med frisk kapital. Visma-treet i Benelux består av mer enn 25 grener.

You may also like