Home » Det latviske hockeylaget har navngitt sin trio, som er sikret plass i OL.

Det latviske hockeylaget har navngitt sin trio, som er sikret plass i OL.

by Russell Crowe

Før de deltok i de olympiske leker 2022 i Beijing, har IIHF, sammen med NHL og NHLPA, bedt om at alle landslagene i den olympiske hockeyturneringen sender inn en liste over tre NHL-spillere som skal inkluderes i de nasjonale olympiske lagene.

Hvis disse spillerne er friske og kvalifisert til å delta i OL, vil de bli inkludert på den endelige listen over landslag, som kunngjøres i januar 2022.

To angripere og en forsvarer har kommet inn på listen til det latviske landslaget.

Det er allerede rapportert at det kanadiske laget ønsker å se angrepsstjernene Sydney Crosby (Pittsburgh «Penguins»), Conor McDowell (Edmonton «Oilers») og forsvarsspilleren Alex Pythongelo (St. Louis «Blues) i sine rekker.

Det finske laget har kåret Sebastian Aho fra Carolina Hurricanes, Alexander Barkov fra Florida Panthers og Miko Rantanen fra Avalanche of Colorado som de tre spillerne.

På det svenske laget er Victor Hedman (Lyn i Tampa Bay), Gabriel Landeskog (Avalanche) og Mika Zibanejad (Rangers i New York).

På den annen side har de tre spillerne på det tsjekkiske landslaget i Beijing fått navnet Ongrey Chamber («Lyn»), David Pastrnak (Boston «Bruins»), samt Elvis Merzlikkins lagmedlem «Columbia» Blue Jackets «Jacob Voracek …

Som en del av deres ønsker, kalte USA-laget Oston Matthew, en spiss for Toronto «Maple Leafs» representert av den latviske forsvareren Christian Rubin, samt to representanter for Chicago «Blackhawks»: Seth Jones og Patrick Keyn.

NHL-spillere fra andre landslag skal etter planen offentliggjøres fredag.

Blant de 12 lagene i OL-turneringen er også det latviske landslaget.

OL i Beijing arrangeres fra 4. til 20. februar.

Andre leser nå

You may also like