Home » VM-medaljevinnere på det norske landslaget kommer kanskje ikke til VM-scenen – Vintersport – Sportacentrs.com

by Russell Crowe

# På det norske landslaget har trenerne alltid hatt en vanskelig oppgave med å bygge laget. Det er ikke lett å velge mellom så mange sertifiserte skiløpere.

# Ettersom den norske skiløperen ikke vant verdenscuppen i fjor, og heller ikke skandinavisk cup, fordi den ikke ble arrangert på grunn av restriksjoner, har ikke nordmennene ekstra plass til å delta i verdenscupetappene og må leve med en kvote maksimalt seks seter.

# I løpet av de første dagene kåret sjefen for det norske landslaget, Espen Bjervig, de fem som er sikret plass. I det fjerne står Johannes Hesfloot Clebo, Emil Iversen, Paul Gulberg, Hans Christer Holund og Simen Hegstad Krieger. I Spirto, Johannes Hesfloot Clebo, Emil Iversen, Paul Gulberg, Eric Valness og Howard Taugbel.

# Spillested inkluderer ikke et sted for verdensmesterskapsmedaljevinnerne Harald Amundsen og Schoor Reet.

# U23 verdensmester 2020 Amundsen vant tredjeplass i Norgesmesterskapet forrige sesong og ble nummer åttende i verdenscuppen i Falun i slutten av januar, og fikk en plass på laget i 15 km bronsemedalje.

# Selv om Rēte ikke vant medalje i årets mesterskap ved å vinne to sjette runder, er han fortsatt verdensmester i 2019 på skialton. Sjūrs har imidlertid også mye nyere resultater av høy kvalitet, det vil si at han i januar i år vant norgesmesterskapet på 15 km, men på tre starter på verdenscupetappene vant han følgende plasseringer: andre, tredje og femte.

# Ethvert landslag, inkludert det russiske fortet, fugleskremselet og Amundsen, vil bli tatt i mot med åpne armer og inkludert i sin vaktliste.

# Skjebnen til sjetteplassen på det norske landslaget til VM i Finland avgjøres etter den velkjente sesongåpningen i Beitostelen.