Home » Egnetheten til det kinesiske hockeylandslaget for OL i Beijing vil bli evaluert før 18. november / Artikkel

Egnetheten til det kinesiske hockeylandslaget for OL i Beijing vil bli evaluert før 18. november / Artikkel

by Russell Crowe

I et brev til vg.no forklarte IIHF-president Lick Tardiff at avgjørelsen om det kinesiske landslagets deltakelse i OL-turneringen vil bli tatt etter å ha evaluert lagets prestasjon.

Rett etter valget som IIHF-president uttrykte Tardif bekymring for OL i Beijing, der det kinesiske herrelaget etter planen skal være vertskap for landslaget, selv om det er rangert som 32. i verden. OL i Beijing skal etter planen ha 12 lag, inkludert kineserne, som bør spille i bassenget med Canada, USA og Tyskland.

Ifølge Tages Petersen i Norges Hockeyforbund vil kampene til «Kununun Red Star»-klubben i Continental Hockey League (KHL) 13. og 15. november være avgjørende for kinesiske sjanser. Betraktet som det kinesiske landslaget, er «Kununun Red Star» registrert i Beijing, men hjemmekamper holdes i Moskva, med mange legionærer. Ferdighetene til kinesiske hockeyspillere vil bli evaluert av fem eksperter utnevnt av IIHF.

Alexander Bonsaken, en veteran fra det norske hockeylaget, innrømmet at deltakelsen av noen beskjedne spillere fremhever den spesielle sjarmen til OL, men prestisjen til turneringen kan bli skadet hvis det kinesiske laget taper kampen med en poengsum på 0:30 . Bonsaken understreket at hockeyspillere har trent for hele det norske hockeylandslaget, men det kanadiske landslaget i National Hockey League (NHL) kan tape med 0:10, men samtidig ville det kinesiske landslaget scoret like mange. plater. på 60 minutter som de skal.

Det kinesiske hockeylaget for kvinner skal delta i OL og IIHF er ikke i tvil om deres dominans.

Vinter-OL i Beijing arrangeres fra 4. til 20. februar.

Feil i artikkelen?

Marker teksten og trykk Ctrl + Enterfor å sende utdraget til redaktøren!

Marker teksten og trykk Rapporter en feil knapper for å sende teksten som skal redigeres!

You may also like