Home » Wirtualna Polska – Alt viktig

Wirtualna Polska – Alt viktig

by Edvard Munch

Håndball-VM 2021 ble avsluttet søndag. De fenomenale og magiske norske kvinnene er tilbake på tronen, de olympiske mesterne må ta til takke med sølv og de danske kvinnene tok siste steg på pallen.

Danmark i 2021 håndballspillernes verdensmesterskap i bronsekamp viste sitt sportslige sinne og ødela begivenheten for verdenscupvertene: de spanske spillerne. La oss minne om at skandinavene kanskje til og med spiller om gullet, men «tapte en vunnet kamp» mot Frankrike etter fatalt nedetid i andre omgang.

Denne gangen var det ingen slike tilbakeslag, selv om alt ikke var bra. Las Guerraras startet kampen bedre, med en ledelse på tre mål (4:7 på 13 «), men … etter 120 sekunder hadde vi uavgjort på resultattavla.

Effektivitet kombinert med totalt engasjement og besluttsomhet tillot Jesper Jensens anklager å ta ledelsen og deretter kontrollere kampens skjebne. Louise Burgaard og Anne Mette Hansen hadde en meget god kamp, ​​og Kristina Jorgensen ble også jevnlig med på banen. Sandra Toft holdt også noen gode taler.

Rivaliseringen om VM-gullet i 2021 hadde et interessant forløp: de olympiske mesterne i første omgang ble dominert av sine rivaler, og etter nok et mål fra Lucie Granier, utliknet de +6 (14: 8 på 26 «), men etter endringen På siden falt alt i Tricolor-rekkene fra hverandre. Norge gikk inn i femte gir og på bare tre minutter annullerte tapene til null, for så å ta et nytt skritt fremover.