Home » Yme feltproduksjon i Norge har startet

Yme feltproduksjon i Norge har startet

by Russell Crowe


ISB Nyheter

Produksjonen er startet på Yme-feltet i Norge, hvor Grupa Lotos eier 20 prosent. Dele. Den gjennomsnittlige produksjonen til Lotos de neste 5 årene vil beløpe seg til omtrent 5 tusen tonn. fat per dag.


Grupa Lotos: Produksjonen av Yme-feltet i Norge har startet

Oppstart av produksjon av Yme-feltet i henhold til vedtatt tidsplan er en annen handling, etter årets forespørsel i TFO 2021-konsesjonsrunden og forening av tiltak under NOAKA-prosjektet, som bekrefter den konstante utviklingen av Lotos-gruveaktiviteten i Norge. Kontinental plate. Det totale ressurspotensialet til dette feltet er omtrent 63 millioner fat råolje. For Lotos» 20% eierandel betyr dette et potensial på mer enn 12,5 millioner fat.

Operatør for feltet er Repsol Norge, og 20 prosent. Lotos Norge har en driftsandel i prosjektet. Utbyggingsprosjektet Yme er en investering i brune felt, som omfatter både gjenbruk av eksisterende infrastruktur og prosjektering og bygging av nye anlegg.

– Gjennomføringen av Yme-prosjektet gjennomføres med utgangspunkt i en ny feltutviklingsplan, som ble godkjent i mars 2018. Ved utgangen av 2020 ble det nådd en milepæl for rettidig gjennomføring av arbeidene. Maersk Inspirer-plattformen, som skal brukes til utvinning av tanken, ble tauet fra Egrsund verft, hvor arbeidet knyttet til ombyggingen ble utført, og ble vellykket installert i tanken. I 2021 ble oppstartsfasen offshore gjennomført, med tilkobling og oppstart av produksjonssystemene. En annen viktig milepæl ble oppnådd i august 2021, da operatøren fikk godkjenning fra regulatoren til å starte produksjon fra Yme-feltet ved å bruke Maersk Inspirer-plattformen, heter det i uttalelsen.

Parallelt, i mai 2021, inngikk operatøren en rekke betingede avtaler med Maersk Drilling, Havila Sirius og andre enheter. Implementeringen vil bety at Repsol overtar funksjonene som permanent drift av Maersk Inspirer-plattformen og endrer eierskap.

Til nå har Lotos Norge, som en del av et konsortium, produsert naturgass og kondensat fra forekomster lokalisert i Heimdal- og Sleipner-områdene på et gjennomsnittlig nivå på ca. fat oe / dag per Lotos-aksje. Samtidig drives aktiviteter knyttet til utbygging av nye felt i Norge.

>> Aksjekurser for børsnoterte selskaper og indekser, varme oppganger og fall, statistikk og børsdata >> Sjekk det ut!

Lotos Group er et vertikalt integrert petroleumsselskap engasjert i leting, produksjon og prosessering av råolje, samt engros- og detaljhandel med petroleumsprodukter av høy kvalitet. Dens konsoliderte inntekter beløp seg til PLN 20,9 milliarder i 2020.

StockWatch.pl

StockWatch.pl støtter individuelle investorer ved å tilby blant annet:

– analyse av økonomiske rapporter og selskapsutsikter utarbeidet av uavhengige finanseksperter,

– Moderat brukerforum fritt for uhøflighet og irettesettelser,

– økonomiske data fra selskapene oppdatert og verifisert av den ansatte,

– Grunnleggende og tekniske analyseverktøy.

>> Sjekk hva du kan bruke gratis og hva vi tilbyr i Premium Zone

OM EN LIGNENDE SAKE
(på lotus)

 • WIG20 fanger bakken, grønn i CCC, Lotos og Tauron

  WIG20 faller litt etter det mislykkede forsøket på å reise seg om morgenen. På den annen side øker indeksene til små og mellomstore bedrifter. Situasjonen på tvers av alle Warszawa-indeksene er relativt god og kan varsle et flerdagers rally på WSE.

 • WSE treffer svakt, KGHM drar WIG20 lavere etter resultater

  Det ser dårlig ut. Tyske DAX er på nye rekorder, amerikanske S & P500 er i ferd med å nå nye høyder, og Warszawa-børsen synker rødt, og tester de laveste nivåene i mer enn en måned.

 • Den svake zlotyen skjærer vingene til Warszawa-børsen, i kampene til Allegro, Orlen og Bumech

  Hot med selskaper og lei av indekser. Dette er den korteste oppsummeringen av første halvdel av tirsdagens sesjon på Warszawa-børsen. En økt som passer ildsjelene i Europa, hvor indeksene også holder seg nær gårsdagens sluttnivåer. I det brede markedet er Bumech, som vokser etter resultatene, i sentrum.

 • DM BOŚ la til aksjer i ING Bank Śląski, Millennium og Lotos til hovedutvalget

  I november ble ING BSK-aksjer, Millennium og aksjer som returnerte etter en måned fri lagt til utvalget av DM BOŚs toppvalg. LOTUSeller. JSW og Asseco Poland ble fjernet fra den lange posisjonslisten.

 • DM BOŚ plasserte 6 startups på topplisten
  I oktober var Asseco SEE, LiveChat, Comarch, PlayWay, Action og Grodno blant de beste DM BOŚ-valgene. De forlot den lange listen LOTUS, Kęty, Neuca, Toya og Sanok.

You may also like