Home » Wirtualna Polska – Alt viktig

Wirtualna Polska – Alt viktig

by Russell Crowe

Borussia Dortmund-aktivister har som mål å kjempe for arrestasjonen av Erling Haaland i Bundesliga-klubben. Vi snakker om å doble den norske forwardens inntjening.

Real Madrid regnes som leder i kampen om å slå Erling Haaland, men tegnene er at Borussia Dortmund ikke vil gi seg for nordmannen så lett. Ifølge avisa «Bild» ønsker BVB-aktivister å tilby 21-åringen en stor økning.

«For å unngå behovet for å selge den norske fotballspilleren, er Borussia villig til å doble inntjeningen til sin største stjerne. Beløpet på 16-18 millioner euro i året skal overbevise den norske representanten om å bli i Dortmund» – se les på sidene fra den tyske avisen.

Haalands nåværende kontrakt med Borussia løper til 2024. Neste sommer skal de europeiske gigantene, med Real Madrid, Chelsea og Manchester United i spissen, gjøre sitt beste for å sette spissen på ryggen.

Haaland (som ikke har spilt siden slutten av oktober på grunn av skade) har scoret 70 mål på 69 kamper siden han flyttet til Dortmund midtveis i 2019/20-sesongen. Denne sesongen har han 9 mål i Bundesliga og er nummer to på tabellen over de beste scorerne i den tyske ligaen, bak Robert Lewandowski – 13 mål.

You may also like