Home » Apple tjener mer penger på spill enn Sony, Microsoft, Activision og Nintendo til sammen

Apple tjener mer penger på spill enn Sony, Microsoft, Activision og Nintendo til sammen

by Russell Crowe

Og det er på grunnlag av disse dataene at analytikere estimerte at for flere måneder siden, på slutten av 2018 og 2019, genererte Apple høyere fortjeneste fra videospill enn de viktigste aktørene i denne bransjen, det vil si Sony, Microsoft, Activision og Nintendo.. På den tiden tjente App Store bare 12,9 milliarder dollar, hvorav ifølge analytikere rundt 11 milliarder dollar. kom fra spillapper. Det er 2 milliarder dollar. mer enn inntjeningen til Sony, Microsoft eller Nintendo i samme periode.

Under den nevnte prosessen, det samme Apple har også bekreftet at det meste av inntektene som genereres av App Store kommer fra spill., selv om Tim Cook også bemerket at dataene for en bestemt sum kan være feil. Forresten er det verdt å nevne at beløpet ovenfor er mye mindre enn den estimerte inntekten til App Store i 2020. Det analytiske selskapet Sensor Tower hevder at mobilspillene som var tilgjengelige i Apple-butikken på det tidspunktet tjente … $ 45 milliarder kroner.

Er du interessert i temaet ny teknologi? Da bør du være interessert i Technically Given Podcast. Hør en av episodene hans:

You may also like