Home » Assassin’s Creed Valhalla: et brev båret av vinden: Hordafylke (Norge) • Eurogamer.pl

Assassin’s Creed Valhalla: et brev båret av vinden: Hordafylke (Norge) • Eurogamer.pl

by Russell Crowe

Hvordan få to bokstaver til vinden i den norske regionen Hordafylke.

Mens du krysser den norske Hordafylke-regionen, i Assassin’s Creed Valhalla, kommer du til en bygd som heter Alrekstad. Det er flere skatter gjemt inni, inkludert to ark papir båret av vinden. På denne nettsiden vil du lære nøyaktig hvor de er gjemt og hvordan du får tak i dem.

Kort i vinden # 1

Som vi nevnte i innledningen, er begge bokstavene båret av vinden i denne regionen i bosetningen Alrekstad (1), på sørgrensa av Hordafylke. Kort (2) henger over treet. Klatre inn i bagasjerommet hans og jakten begynner.

For å gjøre oppgaven enklere, hold en avstand på flere meter. Kortet blander seg med snøen på takene og kan lett overses når du for eksempel endrer rute. Fokuser på å fange den på slutten av stien, ikke under forbiflyvningen.

Kort i vinden #2

Du vil finne den andre skatten i denne gruppen. i østre del av Alrekstad (3). Også her begynner jakten ved treet som det ruver over. andre korte (4).

872_acvalhalla_kartka_niesiona_wiatrem_hordafylke

Denne aktiviteten skiller seg fra de andre i denne gruppen, fordi du ikke vil hoppe mellom tak eller greiner, all jagingen foregår på bakken, langs elva som renner gjennom bebyggelsen. Takket være dette skal du ikke ha noe problem med å ta igjen kortet bare sekunder etter starten av løpet.

Se: Assassin’s Creed Valhalla – Alle kort i vinden

Sjekk også: Assassin’s Creed Valhalla – Alle samleobjekter og hemmeligheter

Innhold: Assassin’s Creed Valhalla – Guide, Walkthrough

You may also like