Home » ATP-finaler: Casper Ruud har fullført rekken av semifinalister

ATP-finaler: Casper Ruud har fullført rekken av semifinalister

by Russell Crowe

Den første Green Group-kampen på fredag ​​avgjorde hvem av disse spillerne som skulle rykke opp til topp fire. Den snart 23 år gamle nordmannen viste seg å være bedre ved å beseire Rublev for første gang i karrieren etter en to og en halv times kamp og tie-break i det avgjørende settet. Russeren var bedre i de fire foregående kampene til disse spillerne.

SE OGSÅ: FN vil ha bevis på at det går bra med den kinesiske tennisspilleren

Duellen var veldig hard, selv om det første settet ikke varslet senere følelser. Det tok Rublev en drøy halvtime å bryte motstanderens pasning to ganger og vinne 6:2. Senere ble det hard kamp om hvert poeng på banen, vunnet av åttenderangerte ATP Ruud. Hans neste rival blir Medvedevs «to» på verdenslisten. De har møttes to ganger så langt og nordmannen har ennå ikke vunnet et sett.

I den andre semifinalen skal rangeringsleder Djokovic spille mot Zverev. I den grønne gruppens ettermiddagskamp vil serberen møte briten Cameron Norrie, som erstattet den skadde grekeren Stefanos Tsitsipas som en andre innbytter under testen. Uansett resultat vil Djokovic rykke opp fra toppen av tabellen.

Hubert Hurkacz spilte i den røde gruppen, men etter tre tap ble han eliminert fra turneringen.

Resultatet av den grønne gruppen:

Casper Ruud (Norge, 8) bt Andrey Ruudov (Russland, 5) 2: 6, 7: 5, 7: 6 (7-5)

You may also like