Home » Christian Rubin scorer i AHL og blir kåret til andre stjerne

Christian Rubin scorer i AHL og blir kåret til andre stjerne

by Russell Crowe

Marlies slo Beleville Senators 5: 2 (1: 0, 1: 1, 3: 1).

Rubin scoret målet i det sjette minuttet av kampen, da han etter et skudd fra en lagkamerat fra blålinjen var den første til å sprette av pucken og med en gjentatt sending leverte han seg til mål, og nådde 1:0. ble kåret til den andre stjernen i spillet, og scoret fem mål og en positiv effektivitet på +1 uten mål.

Lørdag scoret den latviske forsvarsspilleren sitt første mål for denne sesongen, der han også utmerket seg i seks kamper med to assist og en positiv rating på +2.

Lørdag vant også Manitoba-laget «Moose» representert ved spiss Harald Egle, som vant Iowa «Wild» hjemme med 5: 3 (1: 1, 3: 1, 1: 1). Spruce avsluttet kampen med en to-minutters straffe og en positiv effektivitet på +1.

Providence Bruins, representert av spiss Eduard Tralmak, som tapte 4: 6 (3: 2, 1: 2, 0: 2) mot Bridgeport Islanders. Tralmaks scoret to ganger og avsluttet kampen med nøytral effektivitet.

På grunn av den brede rotasjonen av keeperne ble Artūrs Šilovs utelatt fra kampen i en annen kamp, ​​og Ontario Reign slapp inn hjemme hos Ebotsford Canucks med 2: 3 (0: 2, 1: 0, 1: 0, 0 : 1) overtid.

I det ordinære mesterskapet, frem til slutten av april, vil lagene spille et ulikt antall kamper -76, 72 eller 68-, og deler plassene i henhold til forholdet mellom poeng/vinnende kamper. Det er planlagt at fra og med neste sesong skal alle enhetene i den vanlige turneringen spille 72 kamper.

Andre leser for tiden

You may also like