Home » Den store returen til Erling Haaland. Vil slå to rekorder med ett mål [WIDEO] Pika ikke

by Russell Crowe

Erling Haaland er desidert en av de mest ettertraktede spillerne på overgangsmarkedet. De store gigantene i europeisk fotball kjemper om nordmannen og det har lenge vært spekulert i hva neste stopp i den unge forwardens karriere blir.

Se videoen
Borek: Noen prøver å overbevise Lewandowski om dette. Dette er absurd

Utrolig statistikk fra Haaland. Første mål etter skade

Erling Haaland startet denne sesongen strålende og gledet hele verden fra første kamp. Dessverre hadde han nylig en ryggskade, som ekskluderte ham fra spillet i mer enn en måned. Inntil skaden hadde nordmannen utrolig statistikk, og scoret 13 mål og tre målgivende pasninger på bare 10 kamper i alle konkurranser.

«Målet har stått!» For en bombe! Szczęsny hadde ikke en sjanse [WIDEO]

Lørdag pustet Borussia Dortmund-fansen lettet ut da Haaland endelig befant seg i Marco Roses lag til 13. kampdag i Bundesliga mot VfL Wolfsburg. Spissen dukket opp på banen i det 73. minutt og scoret en skikkelig atomtakling, åtte minutter ut i kampen scoret han et mål som satte stillingen 3:1 til gjestene.

Kowalczyk håner ansattes avtaler. Kowalczyk håner ansattes avtaler. «Fram til mars vil jeg hvile og jeg vil også ha mitt kall»

Utenlandske medier er henrykte over forwardens utrolige statistikk. Lørdagens mål var Haalands 50. Bundesliga-treffer. Det største inntrykket er likevel at nordmannen kun trengte 50 kamper til dette. Haaland ble dermed den første spilleren i Bundesliga-historien til å score 50 mål på 50 kamper. 21-åringen ble også den yngste spilleren i Bundesliga-historien med 50 mål. Dette er den andre rekorden. WhoScored.com har regnet ut at Borussia-spilleren scoret 40 mål med venstrefoten, seks med høyrefoten og fire med hodet.