Home » En gang! To! Denne handlingen avgjorde utfallet av kampen mellom polakkene og de forsvarende mesterne. [WIDEO]

En gang! To! Denne handlingen avgjorde utfallet av kampen mellom polakkene og de forsvarende mesterne. [WIDEO]

by Edvard Munch

Det polske laget scoret ett poeng i hovedfasen av EM, og uavgjort 29:29 med Russland. I denne kampen var det en stor kontrovers knyttet til Sergei Kosorotovs kupp, mens EHF til slutt avviste den polske protesten. Tidligere har laget ledet av Patryk Rombl tapt 31:42 for Norge og 18:28 for Sverige. I første gruppespill vant det polske laget 36:31 mot Østerrike og 29:20 mot Hviterussland, men i den siste kampen tapte de 23:30 mot Tyskland.

Se videoen
President for den polske olympiske komité Andrzej Kraśnicki: Vi forventer at 60 utøvere skal til OL

To viktige intervensjoner på slutten av spillet av Rodrigo Corrales. Og Polen kunne ha vunnet det andre poenget

Det polske laget spilte veldig bra mot de forsvarende europamesterne gjennom hele kampen og kulminerte i en emosjonell finale. Med 60 sekunder igjen ledet laget ledet av Patryk Rombla resultatet 27:28 og var ett skritt unna å utligne konkurransen. Rojiblanco-laget startet med en kontring og Arkadiusz Moryto hadde muligheten til å beseire Rodrigo Corrales fra høyrekanten, men han traff keeperen i hånden.

For mer sportsinnhold, se også Gazeta.pl

Sekunder senere traff ballen Jan Czuwaras venstre flanke, men forsøket hans ble også stoppet av Paris Saint-Germains Rodrigo Corrales. «Wow»: slik evaluerte en av kommentatorene keeperens prestasjon. Den gode prestasjonen til Corrales i målet hjalp spanjolene til å beseire Polen og for sjette gang på rad å gå videre til semifinalen i EM. «Don Rodrigo» – skriv spanske fans på Twitter.

Utenfor Spania, sikkert spill Danmark i semifinalen i europamesterskapet er Danmark, som ikke har tapt en kamp i turneringen; spanjolene tapte på sin side 23:28 for Norge. Den andre semifinalisten i den polske gruppen blir valgt ut av en duell mellom Norge og Sverige. Begge lag har like mange poeng, men ved poenglikhet rykker Norge videre.

You may also like

Leave a Comment