Home » FIFA har gitt en uttalelse angående lisensiering av spillene. «Det må være plass til mer enn én enhet»

FIFA har gitt en uttalelse angående lisensiering av spillene. «Det må være plass til mer enn én enhet»

by Russell Crowe

Forhandlinger om å utvide lisensen til navnet på spillet «FIFA» pågår i lang tid. Ifølge journalister fra avisen New York Times krevde fotballorganisasjonen at Electronic Arts En milliard dollar for å kunne bruke navnet ditt de neste fire årene. Dette vil være mer enn dobbelt så mye som før.

Det er ikke kjent om forhandlingene allerede er avbrutt, men en slik vending synes å tilsi siste uttalelse fra FIFA. De fikk tittelen «FIFA har som mål å utvide sin e-sport- og spillportefølje.» Legg igjen en liten illusjon. Innholdet inkluderer, men er ikke begrenset til, slike bønner:

Alle disse frasene ser ut til å antyde at FIFA og Electronic Arts ikke vil forlenge lisensavtalen de neste årene. En offisiell uttalelse om denne saken har imidlertid ennå ikke blitt gitt, og det kan godt være at det bare er en form for press på det amerikanske forlaget og muskler i fotballforbundet.

La oss minne deg på at det første spillet i FIFA-serien ble utgitt av Electronic Arts i 1994, da ble det kalt «FIFA International Soccer».

You may also like