Home » Hartley: Vi forstår viktigheten av kampen mot Norge

Hartley: Vi forstår viktigheten av kampen mot Norge

by Russell Crowe

USA-laget har skapt problemer for det latviske hockeylaget i sin defensive sone, men denne kampen ender ikke med noe, og hele laget er klar over at fredagens kamp mot Norge blir veldig viktig, sa treneren i sjef Bob Hartley på posten. – Partiets pressekonferanse.

Innholdet vil fortsette etter kunngjøringen.

Det har allerede blitt rapportert at de latviske hockeyspillerne ga det amerikanske laget en score på 2: 4, som scoret to mål på to minutter i andre periode. Allerede fredag ​​spiller det latviske laget sin femte kamp i turneringen med Norge.

«Vi kan snakke om mental tretthet, vi kan snakke om fysisk tretthet. Hvert lag må gå gjennom den timeplanen. Her er karakteren. Vi stoler på spillerne våre,» forklarte Hartley. «I dag spiller vi mot et godt lag som skapte problemer i vårt område. Vi forstår viktigheten av morgendagens kamp og vi må være forberedt.»

Renārs Krastenbergs, som var aktiv gjennom hele kampen og ble anerkjent som den beste spilleren, scoret sitt første mål i verdensmesterskapet i kampen som ble spilt for det latviske landslaget.

«Krastenberg er en god fighter, han er en enkel person, han vil lære og har en god holdning. Jeg tror han vil være lagleder i fremtiden. Han stiller alltid spørsmål, han har et godt kull og han har blitt sterkere enn for to år siden. Jeg er veldig glad på hans vegne, sa treneren for det latviske landslaget.

Hartley var glad for å høre at fra 1. juni vil tilskuere kunne delta på verdenscupen. Det totale antallet tilskuere i Riga «Arena» vil ikke overstige 2660 personer, men i det olympiske sportssenteret – 1058 personer.

«Jeg har trent her lenge, jeg kjenner fansen her og deres støtte. Jo før jo bedre,» sa treneren. «De gir energi og støtte. Uten tilskuere er det ikke det samme. Det er en viktig del av spillet. De gir spenning og støy.