Home » Hockeylaget begynner å forberede OS-kvalifiseringen, tre NHL-hockeyspillere planlegger å spille – Hockey – Sportacentrs.com

Hockeylaget begynner å forberede OS-kvalifiseringen, tre NHL-hockeyspillere planlegger å spille – Hockey – Sportacentrs.com

by Russell Crowe

I dag startet det latviske hockeylaget forberedelsene til kvalifiseringsturneringen til vinter-OL i Beijing på skøytebanen «Kurbads», som finner sted i Riga fra 26. til 29. august. Latvia skal kjempe om plassen i vinter-OL mot landslagene til Frankrike, Italia og Ungarn. Bare vinneren av gruppen drar til Beijing vinteren 2022.

Før kvalifiseringen til landslaget var det en finger med i hovedtrenerstillingen. Bob Harthlie er erstattet av den erfarne Harry Vītoliņš som trener, som også spilte rollen som kaptein på landslaget i løpet av sin karriere som hockeyspiller. Artis Ābols, som utførte lignende oppgaver under Hartley, vil hjelpe Vītoliņš som assistent. Juris Klodāns tar over keeperne. I dag har to keepere, tre vakter og ni angripere begynt å jobbe for å forberede seg skikkelig til kvalifiseringen. Artūrs Šilovs, Mareks Mitens, Kristiāns Rubīns, Gustavs Ozoliņš, Patriks Ozols, Andris Džeriņš, Oskars Batņa, Mārtiņš Dzierkals, Eduards Tralmaks, Haralds Egle, Emīls Āēģis Marisen Riisen, Marlanis Marisen, Isen, Rodrigoen, Isen, Marenis, Marenis, Marenis, Marenis, Isen. Ifølge det latviske hockeyforbundet vil flere andre hockeyspillere bli med neste uke og treningsprosessen vil intensiveres.

Det ble også avholdt to prøvekamper, 20. og 21. august på «Arena Riga» mot Norge. Fans vil kunne delta på både testen og OL-kvalifiseringen, og billetter vil være tilgjengelig i løpet av de kommende dagene.

I følge informasjonen som er tilgjengelig på «Sportacentrs.com»-portalen, skal tre av fire latviere i National Hockey League (NHL) spille i OL-kvalifiseringen. De vil bli Zemgus Girgensons, Rūdolfs dansere til Theodore Blugervær Elvis Merzļikins de vil gå glipp av OL-kvalifiseringen.

Ressurser brukt:
https: //lhf.lv/lv/article/6888/latv …

You may also like