Home » Internett-video Kjente personer i Latvia lukter hvitt pulver; Maris Olte nekter for narkotikabruk

Internett-video Kjente personer i Latvia lukter hvitt pulver; Maris Olte nekter for narkotikabruk

by Russell Crowe

Māris Olte, et medlem av Ērgļi fylkeskommune valgt fra listen til Latvian Association of Regions og Latvian Farmers Union, lukter et hvitt pulver, men Olte Skaties.lv forklarte: Videoen er ikke som den ser ut til. ingen narkotika ble brukt i hendelsen.

Den lekkede videoen på sosiale medier viser flere kjente latviske underholdere som står ved et bord med flere baner med hvitt pulver. Olte suger det på en veldig lik måte som kokain visuelt. Olte understreker i et intervju med Skaties.lv at han ikke har brukt narkotika og at stoffet som vises i videoen faktisk er ufarlig.

I følge informasjon tilgjengelig på Internett ble videoen nylig laget i forbindelse med deltagelse i innspillingen av et TV-program. Videoen ble offentliggjort av en ung mann.

Olte forklarer at han dro på film på Island, hvor han møtte unge mennesker og videoen viste en «pricol» inspirert av ungdom: hvitt er ikke et forbudt rusmiddel, men en slags snus: tobakk.

«Vi var fire sammen, og jeg med ungdommene som alle er i boblene deres [sociālajos medijos] veldig erfarne, vi dro. Jeg var pilot og kom inn i det tullet mye senere. Samtalen om hva popularitet betyr og hva det vil si å være kjendis er borte. Problemet med hvitt pulver ble tolerert og deretter materialisert. Ungdommene sverget på at det ikke ville bli generalisert og at videoen ikke ville bli sett noe sted, sa Olte, og erkjente at så morsomt å late som om de bruker narkotika, mens det i virkeligheten ikke er det, kan ha negative konsekvenser, fordi folk kunne bli sett på som narkotikabrukere.

Han erkjente at i den virtuelle tidsalderen er det enkelt å spille av video på World Wide Web, ofte uten å innse konsekvensene. Olte innrømmer at det først var senere han skjønte at de unge laget en video. Selv om det er lovet at den ikke vil bli utgitt i det virtuelle miljøet, fordi det ikke er noe som bør populariseres, har videoen i realiteten gått til nasjonene.

På TV3 Nyhetene fortalte Olte at situasjonen skjedde sent på kvelden og at ungdommene fra starten hadde gitt sjansen til en cocktail kalt Skinny Bitch, som han ikke hadde brukt før. Jeg hadde selvfølgelig ikke kontroll over det, selvfølgelig måtte jeg være smartere og sende «bønner» til dem. Men i en tid hvor vi er fire, ikke bare han, er det en helt annen atmosfære. Nå sitter jeg her og sier til alle at jeg ville blitt glad hvis ingen visste det, sa Olte.

Olte TV3 melder at denne typen miks, som man ser i videoen, ble populær på ølfestivalen Oktoberfest for flere år siden. «Det var en gjeng som på Oktoberfest ikke lenger drikker øl, men de tuller med litt hvitt pulver. For ungdom var det noe sånt som tobakk eller noe sånt. Det var et hvitt pulver, sa Olte.

Olte beklaget også at folk var mer interessert i slike ting enn miljøspørsmål og alt annet han hadde jobbet med i årevis. — Jeg forstår at folk er mer interessert i alt dette enn å rense elver og beskytte fisk, sier han beklagelig, og erkjenner at dette særlig gjelder i små samfunn der alle kjenner hverandre.

Han understreket også hvor viktig det var for ham å gjøre det arbeidet han hadde gjort, blant annet som vara i Ērgļi kommune, og han var bekymret for at en slik video, som ville være interessant for mange, kunne hindre de store og viktige tingene. som han jobbet med. for tiden. Samtidig sa han at han var klar over at han var valgt inn i rådet av folk han ikke ville lure og som ikke ville bli skuffet, så han ville prøve å fortsette det han hadde startet. Han gjentok også at videoen ble tatt på fritiden og at han ikke brukte noe forbudt.

You may also like