Home » Jeg spilte Farming Simulator 22 på en ekte ranch. Kan virtuelt jordbruk overraske deg med noe?

Jeg spilte Farming Simulator 22 på en ekte ranch. Kan virtuelt jordbruk overraske deg med noe?

by Russell Crowe

«Dette er Farming Simulator 22. Du har to timer, gjør hva du vil og ha det gøy!» – mer eller mindre disse ordene begynte vår sesjon med den siste produksjonen av den allerede kult-serien av jordbruk. Utgitt regelmessig siden 2008, har den blitt en unik hit ikke bare i Tyskland, men også i Polen. For folk som ikke kan mye om Farming Simulator, kan det virke litt som FIFA – det kommer ut på bånd, så det er sannsynligvis ingen store endringer. Ja og nei.

Ja, for mange av de eldre versjonene er fortsatt veldig populære og er produksjoner som du fortsatt kan tilbringe lange timer med. Spesielt med tillegg og/eller mods installert. Fellesskapet rundt Farming Simulator-serien er stort, engasjert og kreativt, så når du kjøper et produkt, kan du stole på aktiv hjelp selv år etter utgivelsen.


Foto: Giants Software

Farming Simulator 22

Nei, fordi Farming Simulator utvikler seg og de nye produktene er mer enn bare kosmetikk, nye kjøretøyskinn og kombinasjonsmodeller utgitt i fjor. Også takket være fellesskapet dukker det opp nye elementer i spillet, for eksempel oppdrett av bier. De siste årene har Hives bare dukket opp i fan-tillegg, mens Farming Simulator 22 har heltidsbier fra starten. For mye for en introduksjon.

Farming Simulator som Forza Horizon

Ok, en svimlende sammenligning, men i versjon # 22 har Giants Software mekanikk som Forzy Horizon-fans kan skryte av: skiftende sesonger. I landbruksproduksjonen er dette selvsagt av kolossal betydning, fordi rytmen til sesongforandringene pålegger muligheten for å drive på gården vår. Tross alt blir andre planter sådd eller plantet i juni, andre i august osv. Andre ganger er det også høsting.

Farming Simulator 22

Foto: Giants Software

Farming Simulator 22

For folk som ikke liker denne løsningen, er det muligheten til å deaktivere sesongavhengighet fullstendig. Da kan du handle etter ditt innfall og alt du ønsker å dyrke til enhver tid. Imidlertid, hvis vi ønsker å prøve nye alternativer, men ikke føler oss trygge, la meg berolige deg: i spillet finner vi en vennlig landbrukskalender, der vi finner informasjon om hva vi skal så og når vi skal høste. .

Årstidens skifte er selvfølgelig også et spørsmål om endringer i utseendet til verden rundt oss. Og selv om vi i konstruksjonen vi lekte ikke kunne se snø på jordene, kunne man se flakene som fløt i vinden.

Nesten som GTA

Å, jeg liker disse sammenligningene med andre spill i dag. Og det er ikke så langt fra Farming Simulator til Grand Theft Auto. Bortsett fra at det ikke er våpen og vi må kjøpe kjøretøy. Det er ingenting som hindrer deg i å gi opp jordbruket en vakker dag og dra ut til byen.

Farming Simulator 22

Foto: Giants Software

Farming Simulator 22

Utviklerne introduserte to nye kart i FS22, samt en ny versjon av Alpine Erlengrat. Jeg ble ganske overrasket over friheten vi fikk i denne produksjonen. En av mine kolleger, som spilte konstruksjon parallelt, brukte flere kvarter på å utforske, s. For eksempel til påskeegget som er gjemt i katakombene under slottet, som er midtpunktet for gamlebyen på et av kartene. Unødvendig å si, vi kommer ikke dit med skurtreskeren.

Det er verdt å være spesielt oppmerksom på det nye kartet som er etablert i USA, hvor naturen til landbruket er litt forskjellig fra Europas. Kraftige traktorer og svært brede veier er bare toppen av isfjellet av kuriositeter som venter på det amerikanske kartet.

Farming Simulator 22 jak… Red Dead Redemption?

I den forstand er det hester. Du kan velge en av de åtte fargene i dyrehandleren og deretter ri på denne hesten. Det viser seg at hesten i Farming Simulator 22 er et ganske seriøst «terrengkjøretøy», fordi den er utmerket for å overvinne mindre og mindre hindringer, inkludert å krysse vannmasser.

Farming Simulator 22

Foto: Giants Software

Farming Simulator 22

Mer arbeid for bonden

Steinene strødd utover åkeren her og der blir spennende ved synet av nye ting, så snart vi drar dem gjennom dem. Så vi har også nye verktøy for å fjerne dem. I tillegg, avhengig av størrelsen, er det kanskje ikke nødvendig å samle dem med en spesiell maskin, men å fjerne dem fra feltet. Hvis vi ikke renser jordene skikkelig, kan steinene skade utstyret vårt i fremtiden.

I tillegg vil nyhetene i Farming Simulator 22 gi oss ytterligere to trinn – mulching og rulling, men – tilgi meg for min landbruksuvitenhet – jeg aner ikke hva det handler om, og min kunnskap om dette emnet er begrenset til de første resultatene i søkemotoren. Disse utviklingene er imidlertid verdt å nevne.

Farming Simulator 22

Foto: Giants Software

Farming Simulator 22

Blir ny: Fans av middelhavsklima vil garantert glede seg over å dyrke druer og oliven. Den første innebærer også utseendet til et helt nytt utstyr: en druehøster. Ja, jeg fant også nettopp ut nå at noe slikt finnes og hvor gøy det fungerer.

Byen er rolig, byen er glad.

Vel, alt i løpet av mine to timer med moro med Farming Simulator 22 avviste nøkkelordet «moro». Dette er en like morsom ny del av en ekstremt avslappende, men likevel engasjerende spillserie. Ja, i bygget vårt var optimaliseringen for licks og bilder per sekund noen ganger til og med rundt 10, men dette er problemer som må avgrenses. Du kan også klage på kjøremodellen og hjulfølelsesproblemet, men her kommer styremulighetene godt med, hvor du kan stille inn selvsentreringen og bestemme hvor presist og kraftfullt denne effekten vil virke.

Det du kanskje ikke liker ennå er mangelen på konsistens i noen henseender. Vi kan reise gjennom spillverdenen, hoppe mellom viktige punkter, som butikker, bensinstasjoner, hjem osv. Det vil også være likt for eksempel med husdyrene våre, men vi må frakte landbruksmaskinene selv. Jeg mistenker at dyretransport kan være et av de første tilleggene, enten offisielt eller laget av moddere.

Farming Simulator 22

Foto: Giants Software

Farming Simulator 22

Er Farming Simulator verdt å kjøpe? Hvis du gikk glipp av de siste delene, er det absolutt et must for fans. I tilfelle du fortsatt spiller spill fullpakket med plugins, men fortsatt med nye versjoner, bør du bestemme selv. Jeg er for tynn i ørene på landbruket til å fullt ut sette pris på alle endringene og utviklingen. Spesielt på bare to timer med moro.

Samtidig vil vi minne deg på at folkeavstemningen Tech Awards 2021 er i gang, der du velger de beste smarttelefonene, TV-ene, spillene og andre nye teknologier. Det er spesielle premier for å stemme!

You may also like