Home » Latviske hockeyspillere taper mot Kasakhstan på slutten av en tung kamp i «bulls»-serien. Utvalgt / Artikkel

by Russell Crowe

Lauris Dārziņš nominerte det latviske laget i midten av den andre tredjedelen, men minuttet før pause vant Kasakhstan-laget flertallet og gjenopprettet uavgjort. Rihards Bukarts hentet inn et mål for Latvia i tredje periode, men bare for kort tid. Resultatet endret seg heller ikke på overtid, men kasakherne var overlegne på skyting etter kampen.

For andre kamp på rad ble sikkerheten til det latviske målet betrodd Matīs Kivleniek, som avviste 29 skudd. Forsvarer Uvi Balinski ble anerkjent som det beste hjemmelaget.

Aktiviteten til Kasakhstans landslag hjalp gjestene til å utvikle farligere angrep, selv takket være spillet i flertall. I den første tredjedelen ble også latvierne reddet av målstolpen, mens den første muligheten for eierne passerte nesten uten angrep. Kasakherne kastet dobbelt så mange mål i den første perioden (8:4), men energien deres ble ikke materialisert i gevinstene.

Intervju med Kristaps Zīlis etter første tredjedel

Forsvarer Kristaps Zile innrømmet i et intervju med Latvian Television at den første tredjedelen var tung og de kasakhiske spillerne steg raskt til topps. Zīle la vekt på at du må tilpasse deg rytmen til motstanderne dine, flytte motstanderne til fortauskantene, plukke opp en puck og flytte den fremover.

Lauris Dārziņš setter Latvia i ledelsen

Etter pause sluttet aktiviteten i Kasakhstan å være så turbulent og det latviske landslaget tok initiativet, selv om det ikke var mange muligheter til å score. Hjemmelaget klarte til slutt å slå den bitre kasakhstanske keeperen Nikita Boyarkin: Darzins lå på pucken foran mål og slo lengste hjørnet.

Kasakhisk lag selger det meste

Kasakhstan-laget var aktivt på slutten av den tredje og fikk muligheten til å spille i numerisk flertall, som ble spilt frem til Alexander Shins presise innkast foran mål.