Home » Manchester United. Ralf Ragnick håner medieoppslag. «Jeg har også 10 millioner for Lewandowski-overføringen»

Manchester United. Ralf Ragnick håner medieoppslag. «Jeg har også 10 millioner for Lewandowski-overføringen»

by Russell Crowe

Ralf Rangnick dukket opp på den første pressekonferansen fredag ​​morgen som Manchester Uniteds manager. Tyskeren ble spurt om detaljene i kontrakten hans; media spekulerte i at han hadde blitt lovet en spesiell bonus for å ta Erling Haaland til Old Trafford.

Rangnick forventes å lede «Red Devils» til slutten av denne sesongen. Senere blir han værende i klubben i en helt annen rolle. Han vil være en av rådgiverne til styret.

Resten av teksten under videoen.

Nylig kom det informasjon i media om at tyskeren ble lovet en bonus dersom han hentet Erling Haaland til Manchester. Han har jobbet med nordmannen tidligere for Red Bull Salzburg. Rangnick latterliggjorde denne informasjonen.

Vi får se. Ja, jeg har 10 millioner til overføringen av Haaland, ytterligere 10 millioner til Mbappé, Lewandowski og Kimmich. Dette er tull. Det er ingen slik klausul i kontrakten min. Haaland er selvfølgelig en fantastisk spiss, jeg vet bedre sa Rangnick.

Etter den siste kampen for Arsenal, forlot Michael Carrick, som har vært med i «Red Devils»-troppen siden 2018 og nylig erstattet avsatte Ole Gunnar Solskjær midlertidig, klubben. Rangnick understreket at han prøvde å få engelskmannen til å ombestemme seg. Cristiano Ronaldo roste også.

Jeg har aldri sett en 36-åring gjøre en slik forskjell. Han er fantastisk, han er en stor profesjonell. I går så jeg hvor mye du ønsker å hjelpe laget. – Jeg snakket om Ronaldo.

Jeg prøvde å overbevise Carrick om å bli, men han bestemte seg for å dra. Jeg er mer enn fornøyd med dagens trening av trenere. Jeg skal prøve å finne to eller tre personer som kan hjelpe meg, men det blir ikke lett. Mange av mine tidligere medarbeidere har langtidskontrakter. – Han innrømmet.

You may also like