Home » «Noen avslag var veldig billige, men du kan alltid snakke stygt om dommerne» – Hockey – Sportacentrs.com

«Noen avslag var veldig billige, men du kan alltid snakke stygt om dommerne» – Hockey – Sportacentrs.com

by Russell Crowe

«Den første perioden så bra ut, Chali startet bra,» sa han etter kampen. Rūdolfs dansere, som var den mest suksessrike spilleren for det latviske laget i forrige verdenscup, men deltar ikke i denne turneringen. «I andre periode endret timingen seg noe, men i tredje periode gikk det over med avvisningene. Denne typen kamp kom sammen, nordmennene la på en eller annen måte hockeyen på oss etter første periode, og det virket som alt. . Kan du være glad for ett poeng? Selvfølgelig bedre enn null. Jeg tror det også var veldig viktig å få et poeng etter en slik kamp.»

«Var dommerne en faktor i denne kampen? Det er vanskelig å si,» sa Balcer. «I tredje periode var de to avslagene så billige. Det var slutt på kampen, og vi måtte nesten avslutte perioden i undertall. Men nå kan du kjefte og klage på dommerne nesten alltid hvis du vil. Kl. den tiden kommer på torget, vel, de straffer henne også ”.

Det latviske laget scoret alle tre målene i de første minuttene av de tre periodene. Balcers innrømmet at det kunne være en liten konsentrasjonssvikt i begynnelsen av perioden: «Men jeg tror det bare var situasjoner der nordmennene måtte skape øyeblikk ut av løse luften og kastet dem fra seg. Jeg vil si det er mer en tilfeldighet.»

Balcer ble også spurt om det kjappe angrepet til det latviske laget i første omgang, da to måtte rømme mot keeper, men målet ble ikke scoret: «To mot keeper er et slikt øyeblikk, ja. I den situasjonen , det virket for meg som Ronalds Rodrigo (Apple) kommer, og vakten hadde allerede tatt ham, og Rodrigo må ha vært klar over det, og han bare slapp Ron og kastet ham. Ideen var god, vel, det gjorde han ikke slo han kastet 100 % av sjansene for å score et mål som allerede er vanskelig å score.

Hockeytreneren uttrykte også sin mening om «ettersmaken av hockey» Ģirts Ankipānsuttalte at de første fem minuttene av kampen mot Norge var ubehagelige: «Men jeg likte måten kampen gikk på, det virket som om gutta hadde fått tilbake hockeykøllen fra kampen. Hvis vi hadde kastet målet vårt i det øyeblikket, Resultatet vil bli 5:1 eller 5:2 for oss, noe sånt, men ingenting er ferdig ennå. Spill for å fikse alt. Så alt er bra, det er ingenting å overleve der.»

Også hockeymålvakt Ervin Mushtukov Han sa at den første perioden hadde skapt en positiv stemning: «Etter det virket det som om spillet ville bli mye lettere. Det var ubrukte muligheter i raske angrep, hvor det var veldig lite mangel.» I andre periode kastet nordmennene inn undertall og tempoet i spillet endret seg, jeg har ingenting å si på spillet til keeper Matiss Kivleniek.

Den fullstendige rekorden, på slutten av hvilken «ettersmaken»-gjestene også ga sine spådommer for de fire lagene som kommer ut av undergruppe B, er tilgjengelig nedenfor.

Hockey ettersmakopptak

You may also like