Home » FOTO: Det er kjent hvor mye Daddy og Sneaky kunne få for sølv i Tokyo

FOTO: Det er kjent hvor mye Daddy og Sneaky kunne få for sølv i Tokyo

by Russell Crowe

Diāna Dadzīte vinner en sølvmedalje, Rihards Snikus vinner en sølvmedalje ved de paralympiske leker

Foto: Ausma Cīrulniece

Den latviske paralympiske komité-atleten Diāna Dadzīte og syklisten Rihards Snikus kan hver motta en pengepremie på opptil € 85 373 for å vinne sølvmedaljer ved de paralympiske leker i Tokyo, LETA-byrået funnet i utdannings- og vitenskapsdepartementet (MONTH).

Praktisk talt

Ukjent eller privat anrop – er det trygt å svare?

16 timer

Cocktail

«Det er så ekkelt å se så frekke folk!»

16 timer

Nyheter


Urbanovich: Vi må forberede oss på hva som kan skje hvis…

21 timer

Les andre nyheter

Diāna Dadzīte og Rihards Snikus under de paralympiske leker i Tokyo

Begge paralympiske utøvere vil motta en pengepremie i samsvar med ministerkabinettets forskrifter om prosedyren for tildeling av pengepremier for fremragende prestasjoner innen idrett og beløpet på pengepremiene.

ANDRE LES NÅ

På sin side kan Dadzīte-trenere og servicepersonell kreve en pengepremie på opptil € 42 686. Snikus servicepersonell og trenere vil også motta en matchende pengepremie.

LETA har allerede rapportert at Dadzīte vant sølv ved de paralympiske leker i Tokyo på fredag, og ga Latvia sin førstepremie.

Dadzīte, som startet i helsegruppe F55, fikk sølv på sjette forsøk da laget stupte en distanse på 25,02 meter. I forrige forsøk brakte Dadzite platen 97 centimeter nærmere, og nådde to personlige rekorder på rad på slutten av konkurransen.

Dadzīte startet konkurransen med et kast på 23,01 meter, etterfulgt av resendinger på 23,40, 22,31 og 23,10 meter.

Seieren ble feiret av kineseren Feiji Donga, som kastet 26,64 meter og nådde ny asiatisk rekord. Bronsemedalje med et resultat på 24,11 meter til meksikanske Rosa María Casares Gerero.

11 idrettsutøvere deltok i finalen i diskoskastet, hvorav Natalia Chebakova, representant for laget til den russiske olympiske komité, ble stående uten resultat.

Den latviske paralympiske rytteren Snikus, som starter med hesten «King Of The Dance», vant andreplassen og retten til å delta i fristil-disiplinen på den individuelle ridekonkurransen i Tokyo fredag.

RELATERTE INNLEGG

Snikus startet med første nummer, men av de 17 konkurrentene var det bare amerikanske Roksanne Trunela som kunne slå henne. Prestasjonen til den latviske paralymperen og hesten hans på ruten ble evaluert med 80,179 %. Trunela fikk 81,464 %.

De åtte beste utøverne skal konkurrere i fristil mandag.

Snikus og Trunela var de eneste utøverne som fikk minst 80 % av dommerne. Bronsemedaljen ble vunnet av Sara Morganti fra Italia, hvis prestasjoner ble evaluert med 76,964%.

De paralympiske leker i Tokyo arrangeres fra 24. august til 5. september.

Emner

You may also like