Home » PlayStation Now-spill annonsert for november. Tilbudet er en suksess igjen! Kan tjenesten erstatte PS Plus i Polen?

PlayStation Now-spill annonsert for november. Tilbudet er en suksess igjen! Kan tjenesten erstatte PS Plus i Polen?

by Russell Crowe

Sony ga ut hele listen over spill som er foreslått i PlayStation Now-tilbudet for november 2021. Tjenesten er aktiv i mange viktige og viktige regioner i verden, men ikke i Polen. Hvilke titler ble inkludert i den neste måneden? Er det bedre enn PS Plus-tilbudet, og vil du noen gang kunne erstatte det med oss?

PlayStation Now – Noen gode spill på tilbud i oktober? I Polen er det fortsatt bare PS Plus i stedet for denne tjenesten

Denne måneden vil PS Now-abonnenter spille fire produksjoner. På PS4 og PS5 vil følgende vente på deg:

  • Mafia: Definitive Edition (til 28. februar 2022)
  • Fullt pålitelig leveringstjeneste
  • Final Fantasy IX
  • Lyse blå

Den skiller seg definitivt ut på toppen av listen. Mafia: Definitive Edition. Dette er en nyinnspilling av den første delen av denne serien, absolutt kult, som ikke lenger er tilgjengelig på nyere plattformer. Den oppdaterte versjonen har fått spillforbedringer og mye vakrere grafikk. Den ble utgitt i september 2020. Fans av klassikeren vil gjerne spille den som en del av abonnementet!

Likevel er det ikke så rosenrødt lenger. Noen vil også sjekke sikkert Final Fantasy IXminner om tidene til den første PlayStation, og de siste årene har den også blitt utgitt på andre nyere plattformer. Fullt pålitelig leveringstjeneste Jeg Lyse blå disse er på sin side i beste fall trivia som få PS Now-abonnenter vil spille. Forrige måned var tilbudet av denne tjenesten mye bedre, men vi har fortsatt inntrykk av at den nåværende er bedre Nylig annonserte tilbud på PlayStation Plus.

PlayStation Now er ikke tilgjengelig i Polen. Hver måned er dette en grunn til klager fra spillere i vårt land, som er fratatt virkelig gode spill. Selvfølgelig fungerer det for oss PS mer, men la oss innse det: Dette Sony-forslaget mangler mye på PS Now. Dessverre ser det ikke ut til at denne mye bedre tjenesten vil debutere i landet vårt når som helst snart.

PlayStation Now er for øyeblikket tilgjengelig i Europa i Østerrike, Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Italia, Luxembourg, Nederland, Norge, Portugal, Spania, Sverige, Sveits og Storbritannia, Nord-Amerika, Canada og USA , og også i Japan.

Tre store hits på PlayStation Now i august!  PS Plus kan gå i skjul igjen, hva vil abonnenter spille?

magicLinks_2_1

Kilde: https://blog.playstation.com/2021/11/01/playstation-now-games-for-november-mafia-definitive-edition-celeste-final-fantasy-ix-totally-reliable-delivery-service/


Mer om konsoller og spill:

(1475)

You may also like