Home » Premier League. Kosowski: bringer Ronaldo til Manchester fra innsiden og ut

Premier League. Kosowski: bringer Ronaldo til Manchester fra innsiden og ut

by Russell Crowe

«Han er fortsatt en av de beste spillerne i fotballhistorien, men han blåste garderoben innenfra. Fremfor alt var hans kommentarer om trenerne, spillestilen introdusert av Solskjær og lagkameratene unødvendig. Ronaldo er en stor personlighet.» . , en spiller som utvilsomt har stor respekt. Men han er fortsatt bare én av elleve spillere på banen. Han er der for å spille, ikke for å kritisere laget sitt»- skriver Kosowski, og kommenterer kampene i den engelske Premier League på Canal + Sport i dag.

Resten av artikkelen under videoen.

Tidligere fotballspiller inkl. Wisła Kraków trekker oppmerksomheten til tilstedeværelsen av flere «store ego»-spillere i Manchester United-laget, som Solskjær ikke kunne kontrollere. «Når jeg ser etter elementer som bidro til oppsigelsen hans, må jeg også være oppmerksom på formen til andre spillere. I forrige sesong var Bruno Fernandes den ubestridte lederen for de røde djevlene. Han visste hvordan han skulle vinne kampen, scoret kraft, assisterte , han var en sann leder. «Fire mål på 17 kamper, ingen blink, ingen fart, ingen skudd. Fernandes er en skygge av seg selv fra tidligere konkurranser, men ankomsten til hans mest suksessrike landsmann var ment å utvikle ham, sier 44-åringen.

Etter 12 ligakamper er Manchester United nummer sju på tabellen. Old Trafford-klubben har bare 17 poeng under beltet og er tolv poeng bak lederne Chelsea. Mye tyder på at til tross for en betydelig styrking før sesongen og oppkjøpet av blant andre Cristiano Ronaldo, vil ikke de røde djevlene lenger møte forventningene til fansen.

You may also like